Yaz Aşkım Yat Aşkım

Vay amk yazda bitti ya la. Belki bi çoğunuz tatilden yeni geldiniz. Belki hala tatildesiniz.

Bazılarınız tatilde yalamalı sevişmeli aktiviteler yapmışsınızdır. Bazılarınız bara gidip 2 tek atıp evde 31'e talim etmişsinizdir. Ama 2 tarafta da değişmeyen tek şey; tatile gitmeden önce ki umutlar...



Sözüm erkeklere. Her tatile gitmeden önce arkadaşlar arasında "Olm Rus kaynıyomuş heryer. Acayipmiş lan. Yoldan geçene veriyolarmış" tribinden kurtulmanın daha zamanı gelmedi mi amk? Kaç yaşına geldiniz hala yok o verir, yok bunu sikelim. E sonunda gene aynı sabun gene aynı 31. Zaten bi hatun ne kadar orospu olursa olsun, sen onu sikmek için yanına yaklaşıyosan vermez. Harbi vermez lan. Bak düşün, kaç defa istedin vermediler? Yaaa...


Kusura bakmayın çok sinirlendim. Tamam sakinim.

Ben bu yaz bi sikime gidemedim. Artık okulla ilişiğimi kestiğim için ikamet ettiğim şehirde kalmayı tercih ettim yakında çalışmaya felan başlarsam kafamı boşaltırım diye. Neyse işte tatilden gelen bi çok arkadaşımın ağzında 2 söz: "Yaz aşkım". Ya amına koyim gören de böyle ateşli aşk falan yaşadılar, her gün kumsalda sevişip güneşin doğuşunu falan seyrettiler sanacak. Bi de "Biz onunla sonra da görüşeceğiz. Çok kararlıyız" laflarına hastayım. Neyi görüşecen lan daha? Tamam daha seks yaptınız daha ne? Pezevengin çocuğu anasıyla beraber istemeye gidecek sanki! Hiç!

     Ya bi kendinize gelin şunu sürdürmeyin artık. Yaz aşkı dediğiniz şey kısa süreli FuckBuddy den başka bişey değil. Evet gençler bunu sesli sesli söylüyorum. Çoğunuzun yaz aşkı dediği şey 10 saniyelik orgazmdan ibarettir. Kendinize itiraf etmezseniz sikime kadar ama bu böyle biline...

"Hıyır yhaaaa. Berkecan bana aşıktı ameaaaaaa" diyen bayan kişilerimiz; lütfen beyninizi aceyle yıkayın. Şöyle bütün mikroplar bi siktir olup gitsin rahatlayın.

Bu yaz aşkı ayaklarına yatarak olayı masumlaştırmaya çalışmayın ki, olayın masumlaştırılacak bi yanı falan da yok. Gayet normal olaylardır sevişmek falan. Valla lan!

Yaz aşkı deyince aklıma sadece şu dizeler geliyor:

Başlamaaaaaam, gideceğini bile bile bu aşka başlamaaaaam.
Ne seni ne de kendimi ateşe atamaaaaaaaaaaaam.
Anla beni yaz aşkımmm.

Bu ne la? Sanki kan davalı olduğu ailenin kızına aşık olmuş. Kızı bu amansız aşktan vazgeçirmeye çalışır gibi hali yok mu lan adamın? Altı üstü sikişecen lan, ne bu tantana? Tabi böyle sikimsonik parçalar yaparak süper ülkemin mükemmel insanları geçmişe gidip o yaz aşklarını hatırlıyor ya, ah canlarım. Çok ciddiyim sikerim canınızı. Farkındaysanız ünlem falan koymadım. Cümleyi sakincene bitirdim. Çünkü böylelerini bi sikmeye başlasam gerisi gelmez ondan korkuyorum. Yapmayın gençler.

He diyeceksin ki senin hiç yaz aşkın olmadı mı? Ben ona yaz aşkı demiyordum lan. Kısaca TKH diyordum. Açılımı söylemeyeceğim.

2 sene önce Olymposa gittik kuzenle. İnanın ne hatun ne ortam hiç bi bok için gitmedim. Tonlarca içip, sabahlara kadar öyle mal gibi dolanıp kafamı dağıtmak istedim. O dönem çok sıkıntılıydı benim için zaten.. Neyse, gittik kuzenle yerleştik falan, yemek yedik ardından biraz tur attık sonra odaya geçip 2 saat kestirdik. Akşam oldu işte akşam yemeği faslı falan yedik bitti gayet güzel kaynatıyoruz kuzenle. Sonra garsonlarla arayı kurduk beleş içkiler, mekanlara bedava giriş, sabaha kadar kaynatmanın haddi hesabı yoktu.

Bi gün uyku tutmadı kuzenle aldık 52'yi geçtik bi verandaya oturduk batak oynuyoruz falan. Saat olmuş 3. Etrafta 5-6 kişi falan var öyle sevgilileriyle romantizm yapıyorlar. Sonra 2 tane kadın geldi. Böyle orta yaşlı, balık etli, sarışınlar 2side. Ulan nerden geldiyse "Ben geliyorum kuzen" deyip fırlayıp bitanesinin yanına oturdum işte tanıştık orda. Havadan sudan muhabbet etmeye başladık. "Öğrenci misin" diye sordu. "Evet öğrenciyim" dedim. Hafiften gülerek "Bende anasınıfı öğretmeniyim" dedi. Baktım orda sırıtması iyice yavşaklaştı tamam dedim.

Kuzen bir süreden sonra siktir olup yatmaya gitti. Benim konuştuğum hatunun arkadaşı da ayrıldı. Kaldık başbaşa. Muhabbet gırla gidiyordu. Neyse efem sonra aşktan açıldı konu sırıtmalar daha aşırı gülüşmelere yükseldi. En sonunda hiç beklemediğim bi soru sordu. "Yaz aşkı olmak için biraz küçük değil misin? dedi. Arkadaş ben mal gibi kaldım. Ağzımdan çıkacak cümleye bakıyo hatun. En sonunda ben de koyverdim "Büyük küçük hepsinin girdiği yer aynı" deyip sahteden ağzımın kenarıyla bi sırıtış attım. Kadın kalkıp çaksa bitane haklı amına koyim ne diyeceğim? Baktım o da gülüyo devam dedim.

Sonra hep bilindik şeyler işte. Ama farklı olarak, o tatilden yaz aşkının ne olduğunu öğretip ayrıldım oradan. Bir kişi bir kişidir. Ama iyide bir kişiydi ama ha ehehe.

Böyle işte ince uçlu şarj aletlerim. Valla bi daha "Yaz aşkıooooooom" diyen birini görürsem, paraya acımam yaz aşkım dediği bebeyi bulur karşısına diker, "Söyle lan sikmek için yaklaşmadın mı bu kıza" diye sorar, orada olay çıkarırım. Angara bebesiyim, yaparım.

Taam hadi şimdi o fotoğrafları silin, herkes rahat uyusun.

dımtıs dımtıs çek dis aut...

btemplates

4 Yorum:

üç ünsüz içinde iki ünlü dedi ki...

hahayy okudugum en gerçek yaz çiziktirmesiydi :)

lazanya dedi ki...

mantıklı. okuduğum ilk yazın için...

Romeo dedi ki...

Her yazım mantıklı benim :D

Zampara dedi ki...

:) Anlaması güç olsada hayat zevkten ibaret dostum! Yazılarına hayranım.