Eskileri Götünden Arkada Bırak

"Boşal artık yeter" dedi. "Tamam boşalıcam" dedim. "Müge'yle o kadar seviştin ki hepsini ona harcamışsın" dedi. "Ha ?" diyebildim ve tabiki kafamdan alevler çıkmaya başlamıştı.

"Geçmiş her zaman geçmişte kalır" derler ya, biz erkekler için kalıyor da kadın için bunu söylemek çok zor. Hem de bunlar kendi geçmişleri olmamasına rağmen! Aslında yanlış anlattım. Türk erkeklerinde bakireliğin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yok. Birçok Türk erkeğinin bir kadının geçmişinden tek önemsediği tek şey budur diye anlatayım. Bunun haricinde hiçbir şeyi siklerine takmazlar. Ama kadın böyle değil...



Ben kadının geçmişine önem vermeyen birisiyim. Geçmişten kastımı anladınız işte daha açıklatmayın. Bununla ilgili bir sorunum yok. Gayet görüşlerimi falan rahatlıkla arkadaşlarıma açabiliyorum ve beraber olduğum hatun kişisinin de benim kadar rahat olmasını istiyorum. Ama gelin görün ki şu amına koduğumun ülkesinde kişilerin geçmişlerini katmadan hiçbir bok yürümüyor.

Hani sizi anlıyorum, saygıda duyuyorum bu konuda her zaman destek veririm size. Ama şu davranışı bizlere de yapmasanız her şey daha kolay olacak gibi...

Hani bu bakireliğe önem veren erkeklerin nedenlerini az buçuk biliyoruz. İşte aile yapısı, örf adet, ataerkil toplum yapısı falan filan. Ama siz kadınlar neden bizim geçmişimizi bu kadar irdeleme peşindesiniz bi türlü çözemedim şu sikik meseleyi? Benim yurtdışında da bir çok arkadaşım var. Sürekli irtibat halindeyiz hepsiyle. Bu durumun onların ilişkilerinde de olduğunu belirtiyorlar. Yani Türk kadınlarına özel bi durum değil.

Şöyle savunabilirsiniz "Benim sefgilim eski sevgililerimle neden kavga ediyo piki???". Açıkça söyleyeyim, erkekler sevgililerinin eski sevgililerine her zaman kötü gözle bakar. Ama sırf eski sevgilisi diye gidip o bebeyle kavga falan da etmez kimse kusura bakmasın! Bi bok duymuştur görmüştür o yüzdendir. Yoksa kimse "Olum sen benim sefgilimin eski sefgilisiymişsin ağzını kırarım lan senin" falan diye kargaşa çıkarmaz. Ama siz kadınların böyle olduğuna inanmıyorum. Daha doğrusu görmedim. Göremedim!

Bi keresinde, odaya küçük mumlar falan almıştım hani rahat loş bi ortam olsun sevişirken diye. Kız ne derse beğenirsin "Aslı'ya da mumlarla ortam hazırlamışsın ben Aslı' mıyım?" diye çığırmaya başladı. Ulan amına koduğumun manyağı ne alakası var !? Bi bağırışmalar bi tartışmalar görseniz sanki odaya mum değil de başka hatun atmışım gibi!

Bi kere de, birlikte olduğum hatundan önceki sevgilimin hediyesi bir zippo vardı. Böyle pahalı falan güzel bir şeydi. Kalkmış bi zippoda o almış "Şimdi kullanma ayrıldıktan sonra kullanırsın. Malum eskilerinin çakmağını kullanıyorsun" diyo. Basacaksın kafasına ezeceksin töbeeeee!

İlk anlattığım olaya dönelim...

O zamanlar yaklaşık 2 haftadır birlikteydik. Rahat rahat takılıyorduk. Düzenli sex hayatımız falan da vardı yani her şey onnumara ilerliyordu. Neyse bu bize geldi. Oturduk film falan seyrettik sonra odaya geçtik uyuyacağız -sevişeceğiz yani-. Velhasıl başladık sevişmeye falan ben tam odaklanamadım işte sınavlardır falan bi ton şey var kafamda. E haliyle boşalamadım. Tam sevişmenin ortasındayız "Yeter hadi boşal" dedi. "Tamam boşalacaz amına koyim" dedim. Tam kendimi programlamışken paaat yüksek zekalı hatunum bana resmen şöyle bir serzenişte bulundu:

"Müge'yle o kadar seviştin ki hepsini ona harcamışsın! " hem de gülerek falan değil gayet iğneleyici, sinirli bi tonla."Ha" dedikten sonra tabi bende şalter attı. "Ne diyosun lan? " dedim o sinirin içinde. "O kadar sevişmeseydin boşalırdın" dedi özür dileyeceği yere. Ulan bu muhabbeti ettiğimiz yer yatak, çıplağız hem de bildiğin sevişiyoruz! Zaten boşalamamışım bunun gerginliği, üstüne bu salağın söyledikleri. Sinirden kudururken "Siktir git la burdan siktir git gözüm görmesin" dedim. Aklımda kalan bunlar daha fazlasını da söylemiş olabilirim.

Benden o kadar tepki beklemeyen zeka küpü hatunumuz şaşkınlık içinde üzerini giyinip usul usul hanemi terk etmek zorunda kaldı.

Böyle bi lafı hangi erkekten duyabilirsiniz.

-Orgazm oldun mu aşkım?
-Hayır
-Tabi hepsini Şükrü' de harcamışsındır!

Saçma değil mi amına koyim? Yani erkekler zaten sevişecek hatun bulamıyor. Böyle saçma salak bahanelerle zaten yataktan atamaz. Ulan sevişirken konuşamaz ki adam. Yanlış bir şey söylerim karı kaçar diye...

Ne olursa olsun geçmişi günümüze taşımak her zaman yanlıştır. Ha kadın ha erkek fark etmez.

İnsanın canını sıkmayın lan !!

btemplates

4 Yorum:

penelope dedi ki...

sebebini söylim sana..mügeyi aslıyı ve onlarla seviştiğini biliyorlarsa demekki dünde mügeyle seviştim bilmem ne muhabbetine giriyosun..ya da aynı çevreden kızlarla sevişiyorsun -ki en kötüsü..senınle sevişirken acaba mügeyle daha mı iyiydi ,yetersizmiyim acaba ..beni onla kıyaslıyormu acaba..içinden ne geçiyor acaba "lan müge daha iyiydi bee " diyormudur...gibi..
ulan madem birbirini tanıyan insanlarla sevişiyosun bari anlatma komplex yapmasın..kendindeki kabahati de bi düşün derim ben:)

Romeo dedi ki...

ya alakası yok kızlar birbirini tanımaz etmez. isim olarak bilirler sadece. ayrıca gidip ben onla seviştim onu yedim bunu yaladım diyecek biri de değilim :) kafama ben takmıyorum onun eski seviştiği adamları "acaba arda benden daha iyi oral yapmışmıdır" falan diye aklımdan geçirmezken onun bunu yapması benim suçum olmadığını gösterir ki zaten ben rahat adamım böyle şeyleri sorun yapmam :)

penelope dedi ki...

geldi mi leyynn yorumum..gelmediyse ttekrar:


o zaman adını değiştir derim ben romeo yerine kasanova daha iyi gibi..zamane sevişkenleri sizi..
teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta..

aynı şeyi iki kere yazmak ne iğrençmiş..:P

eyvallah muhterem..aslıyla mügeye selam..akıllı olun kızlar..

Romeo dedi ki...

ya kızlar akıllı olsa zaten bunlar yaşanmaz diyim.

yok benim pratiğim teorimden daha iyidir (herkes böyle söyler)