Kanaldan Değil Yavrum, Analdan

Yazıya tam anlamıyla başlamadan önce uyarayım; başlıktan da belli olduğu üzere çok sizin için sert bi yazı olabilir!

Uyarıyı dikkate almanız önemle rica olunur.




Herkesin çeşitli fantezileri olabilir. Bi adam sado-mazo sever, bi kadın deeptrought manyağıdır. Bunlar doğaldır. Herkesin fantezilerinin olması doğaldır. Yani insan sekste sevdiği şeyleri yapabilmeyi umar. Ama buna ters düşen bir şey var oda zorunlu fantezidir. Bizde buna kısa "Anal" diyoruz.

Peki bu nasıl zorunlu oluyor? Diye bi soru yöneltebilirsiniz.

Şöyle cevap vereyim:

Yaşadığımız kara parçasında toplum baskısı dediğimiz bi olay var. Özellikle gençlere empoze edilmeye çalışılan bu olgu yüzünden birey bazı şeyleri isteyip de yapamaz. Seks gibi. Bu kısıtlama sözüm ona kadınları ilk geceden orospu yapmadığı gibi erkeklerin partnerleri hakkında orospuyla mı evlendim ben sorusu üzerine kurulmuştur.

Saçmalık! Hatta daha da ötesi...

Kısaca zar yoksa her 2 taraf ayvayı yemiş ve galonlarca buz gibi soğuk içilmiş gibi bir şeyle açıklanabilir.

Biliyorum buraya kadar yazı canınızı sıktı. Bunu kısaca açıklamam gerek ki toplum baskısı denilen sikindirik şeye sinirim biraz daha artsın!

2 hafta önce bi kızla tanıştım. Daha doğrusu o benle tanıştı. Aslında tanışmak istemiyodum şu aralar biraz daha özgür takılma isteği vardı içimde. Bahçede oturmuş sigara içerken "Bu okul ne zaman biticek .mınakoyim" diye hayıflanıyodum. Aniden sarışın, orta boylu, balıketli bi hatun hooop yanıma konuverdi. Lan noluyo demeye varmadan "Selam" dedi. Yüzüne baktım ayıp olmasın diye bende selam verdim. İşte neden yalnız oturduğumu falan sordu. Tanıştık kaynaştık telefon numarasını falan verdi.

Her şey 20 dk. içinde olup bitmişti. "Görüşürüz" dedikten sonra ayağı kalktı 5 li bi kız grubuna gitmeye başladı. Yanlarına vardığında gülüşmeler sarılmalar falan oldu. Şaşkın bi halde onları seyrediyodum. Hiç bi bok anlamamıştım.

Sonra kızla konuşa konuşa anladım her şeyi. Meğer kaç aydır beni kesiyomuş, cesareti yokmuş, yanıma gelemiyomuş. Bunu arkadaşlarına anlatmış onların gazlamasıyla yanıma gelmiş sevinçleri ondanmış falan filan. Ayyy ne kadar sevimli demi!!!!

Neyse kızla konuşuyoruz buluşuyoruz güzel gidiyo her şey. Kafa da kız, e güzel de. Daha ne olsun?

Kaynaşalı 1 hafta falan geçmişti ki eve çağırdım. Hazır ev arkadaşlarım Ankara'ya gidiyo bare kızı çağırayım da yalnız kalmayayım dedim. -Art niyet arama!-

Evi falanda yakındı. Bizim evden yaklaşık 10 dakika falan vardır. Gelmesi yarım saati bulmuştu. Hoş geldin diye öpeyim dedim acayip bi parfüm sürmüş benim hormonların horon tepmesine sebep olmuştu. Geçtik oturduk sohbet falan gerçekten muhabbeti sağlamdı hiç sıkılmıyoduk 2mizde. Saat 2 yi biraz geçerken hadi uyuyalım dedim. "Olur" dedi. Geçtik odaya. 2mizde de heyecan falan yoktu. Yattık yatağa sarıldık. Kokularımız karışmış, tenlerimiz vals yapıyo gibiydi.

Bi ara geri çekildim gözlerine bakim diye "Gel buraya" dedi yapıştırdı dudağımı dudağına. Ulan hiç beklemiyodum mal olmuştum resmen, hatun bide deli öpüşüyo ki sorma sorma! İşte ön sevişme falan bitti. Soyunduk. Tam işe başlıcam "Ben bakireyim" dedi. "Tamam" dedim. Daha nazik davran sen benim ilkim olacaksın dediğini sandım hah olaya bak! O bakireyim diyince bende heyecanlandım. İlki olacaktım sonuçta. Neyse tam işe başlıcam "Orası olmaz" diyerek fırlattı kendini yatağın diğer yarısına. "Ha?" dedim.

"Bakireyim dedim duymadın mı?" dedi. "Mal mı lan bu?" dedim içimden. "Tamam, anladım işte ilk değil mi bu?" dedim. "Hayır" dedi. Biraz utanmış gibi yaptı, yüzünü falan yere eğdi. Belliydi numara olduğu.

"E biriyle seviştiysen nasıl bakiresin?" diye sordum. Ağzından laf alıcam ya salağa yatim dedim biraz. "Hep arkadan oldu. Ben kendimi kocama saklıyorum" dedi. Ahaaa olaya gel! "E bu yatakta işin ne o zaman? dedim. Yüzünü daha aşağı indirdi. "Ben ordan girmem. Neyse siktir et zaten havamda değilim" dedim. Bi nebze kurtulup giyinmiştik sonuçta. Sonrasında sarılıp yattık. O kadar...

Ben abaza biri değilim. Önüme gelen her deliğe sokarım gibi bi kavram yok hayatımda. Bi am için hiç bişeyden vazgeçmem! Analdan gireceğime; klozet deliğine sokarım. Aynı şey değil mi sonuçta?

Hem yapılan cinsel araştırmalara göre: Dünya kadınlarının sadece %4 ü analdan zevk alıyomuş. Tamam.. belki o %4 ün içinde bu kız ama bunu denemeye hiç bi isteğim falan yok. Olamaz da!

İşte zorunlu fantezi dediğimiz olay bu. Ne onun zevk almayacağı bişey yapmak isterim. Ne de o istiyo diye ben yaparım! Çünkü zevk 2 kişiliktir. Kadın zevk almayıp orgazm olamadıktan sonra sıçarım öyle sevişmeye!

Beni asıl düşündüren "Kocama saklıcam" cümlesi. Şimdi bu kızın yaptığı OROSPULUK değil de ne? Sözde kukusunda bi zarı var diye orospu olmıcak öyle mi?

Hanımlar, erkekler o kadar salak değil. Sizin öpüşmenizden bile bu işi yapıp yapmadığınızı anlayabilirler. Bu bi gerçek. Böyle oyunlara gerek yok. Ya her şeyi yaşayın yada yaşayıp yalan söylemeyin!!

İşte erkekler bunun gibilere kaşar, orospu vs. yaftaları yapıştırır. Yok zarı varmış yok namusluymuş. Eee önden girişler yasakta; arkası Kapalıçarşı gibi onu napıcaz? Kendinizi kandırmaktan başka hiç bi bok yapmıyosunuz bunu anlayın!

Bana kalırsa bakire olmayanlar bunlardan daha şerefli! Hayatımda sex yaptığım hiç bi kadına orospu dememişimdir, demem de! Hiç yoktan onlar olayın farkında. Hiç yoktan onlarda zevk alıp bize de aldırıyo!

Kızla nasıl ayrıldığıma gelince... Sudan bi bahaneyle yol verdim gitti. Ardından bide mesaj yazdım:

"Kendini kocana saklıcaksan; götüne çimento attır. Malum giriş çıkış fazla!"

btemplates

13 Yorum:

Adsız dedi ki...

bence yerinde bir yazı olmuş ancak şu var hanımkızceğizlerimizin bu gibi yalanlar söylemesindeki neden ataerkil yapıdaki iki yüzlülük. sokayım toplum normlarına.hepimiz bunlarla büyütülüyoruz bunu aşan var aşamayan var.aşamayan götten verip amını saklıyor (affedersinde aynen böyle) sonrada bakireyim diye dolaşıyor. sikiyim ben onun bakireliğini. namus bacak arasında kafasıyla anca bu kadar olur. sen götten ver, yiyiş, seviş sonra zarı deldirmedin diye namuslu, kocan olucak erkeğede yutturup yalan söyle. böyle namus mu olur? burada hem kadınlarda hem erkeklerde suç var. evet sert bir yazı eminim ana avrat düz giden kadınlar olucaktır ama satır aralarında asıl toplumsal baskının yarattığı bir olay var aslında. bunu göremeyen küfürü sallar. bana kalırsa yerinde bir yazı olmuş.öpüyorum romeo'cum devamını beklerim :D sert olsun.

Romeo dedi ki...

aynen dediğin gibi 2 taraftada suç var. bu tam olarak ne kadının ne erkeğin suçu :)

ulan baktımda kıza attığım son mesaj acaip güzelmiş :D :D

Gregory dedi ki...

Haklısın, bir erkek kadının bakire olup olmadığını birkaç damla kanı görmeden önce sevişip, öpüşmesinden anlar zaten. İlk o yapışmış senin dudaklarına, deli gibi de öpüşüyor diyorsun. Yani zara gelene kadar...
Birde ben kendimi kocama saklıyorum demesi çok absürd olmuş yahu. O cümleden sonra insanın birşey yapası gelmez zaten.

Bide hatun seni gözüne kestirmiş ya önceden gelip tanışmış,telefon no.sunu falan vermiş. Hatunun amaç seni yatağa atmakmış :-)

Neyse, mesajda süpermiş cidden. Cevap gelmemiştir büyük ihtimal :)

Romeo dedi ki...

aynen cevap gelmedi bi iki defa okulda bile gördüm yatakta ki gibi başını öne eğerek geçiyodu :)

Witchie of Stars dedi ki...

Kapanış cümlesi über olmuş! =))

lilith dedi ki...

Aslında sana katılıyorum, hani kendimi kocama saklayacağım diyen birinin başka türlü de sevişmemesi lazım. ama attığın mesaj hoş olmamış, çünkü bu onun özeli, hani seninle paylaştığı bir şey. Sen de ona bel altı vurmuşsun. Hani ne kadar kötü biri de olsa, ahlaksız da olsa, bir erkeğe yakışmaz bence; böyle ağır bir mesaj.

Artı anal seksin denenmesi gerektiğini düşünüyorum adıma. yapılmamış bir şey kalmamalı gibi geliyor. o yüzden ha klozete gir, ha kadına gibi bir şeyi o yüzden anlamıyorum. Sekste çünkü iğrençlik diye bir kavram yok. Pis olur zaten sevişmeler, öyle çıkar tadı:)

Son olarak seviyorum yazılarını evet:)

Romeo dedi ki...

@lilith hani o an attığım mesaj yerinde gibiydi ama ağır olduğunu anladım belli bi süre geçtikten sonra.

ama o kızın hareketlerini muhabbetlerini dinlesen sonuna kadar hak verirdin bu mesaja.

o mesajın aslında nedeni beni taklaya getirdiğini düşünmek bide yatakta öyle bi rol yapıyodu ki inan sen daha ağır şekilde söverdin.

ayrıca anal pek haz vermez bana ha denemedim değil. kadının acıdan mı zevkten mi bağırdığını çözene kadar zaten olay bitiyo gidiyo. doğrusu banada pek çekici gelmedi anal tercih falan :)

özellikle kadın olarak yazılarımı beğendiğin için ayrıca teşekkürler :)

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaş toplantısında şişe(çevirmece oynuyorduk,çevirilecek şişe yoktu kalem çevirdik :)) erkek arkadaşlardan birisi kız arkadaşlarımdan birisine
-bakire misin diye sordu,
-evet bakireyim dedi.Tam ikinci soruya geçecek
-soru hakkın bitti dedi
neyse işte muhabbet böyle devam ederken bu hatun arakadaşımıza gelen diğer soru hangi noktaya kadar yaşadın ciselliği? oldu. O da cevap verdi:
-bi tek o olmadı.


He yani girilmemiş bir delik kalmış, diğer tüm kaleler zaptedilmiş, sokulmamış delik kalmamış ağız burun göz kulak allah ne verdiyse herşeyi yaşamış, neymş efendim hanımefendi bakireymiş, vay anasınııııııııııı!!!!! çok namusluymuş.

kızlarda bi tuhaf.

kız muhabbetleri olur, şöyle mi oldu böyle mi oldu denir aralarında bi kız(!)
-ay ne kadar iğrençsiniz. diye kesin çıkar.
kime neyi ispatlıyosa artık o an sanki ben alıcam hatunu. bakire fantazim var sanki hay Allah 'ım.

Yanı sevgili yazar bu duruma bende uyuz oluyorum.

Hatunlarda libido tavan yapmış, prof. sevişiciler mübarek ama bakireler.

Eğer hala bu numaraları yutan erkekler varsa yuhhh!!

Atılan mesaja bayıldım. Yeri gelsede bi kıza ben desem diye aklıma not ettim :)

Adsız dedi ki...

anal iyidir moruk..

FaCToTuM dedi ki...

Aslında genel anlamda bir yorum yazayım
istedim fakat sonra herhangi bir yazına yazayım nasılsa amaç senin okuman..

Tüm yazılarını okudum ve seni oldukça
klişe , sıradan buldum. Ya da şöyle de diyebiliriz; her yazını ayrı ayrı bitirince ee yani dedim sonunda. Farklı bir şey söylemiyorsun ki. Hımm.. Tabi derdin farklı bir şey söylemek olmayabilir muhtemelen, bilemiyorum. Bu yorumumdan sonra hardcore çalışacak savunma mekanizmanı her eleştirime kendim karşı cevabı vererek ket vurmak istemiyorum.

Neyse işte.. Yaz tabi, yazmak güzeldir.

Ama ne bileyim, çok kategorizeleştiriyorsun. Bir de istatistiki veriler vermişsin falan , sonra da genellemeye gitmişsin:)Bir kızın üstünde şunu denedim budur, sonra diğerinde şunu denedim şudur.İster istemez sarkastikçe gülümsüyor insan.

Bir de her yazının sonunda bir ders çıkarılmış, kadınlara mesaj verilmiş.

Ne diyelim, kutlarız.

Romeo dedi ki...

bunları klişe bulman gayet doğal. onu şöyle açıklayım. insan zaten klişe bi varlıktır yaşadıkları yaşayacakları önceden kestirilebilir yaratıklardır. sen benim yazma amacımı anlamamışsın ki . ilk önce başta bunu bi gözgezdir. ben bu genellemeleri kendi hayatım üzerinden yapıyorum onda bi anlaşalım. benim hayatımda herkes böyledir herkes böyle davranır diyorum. yani kendi hayatım .

ayrıca yazı sonlarında mesaj falan kaygım yok. bu blogta asla kimseye ders mahetinde bişeyler sunmam. bunlar hayatımdan kesitler. erkek hayatı. sadece bunları sergiliyorum o kadar.

yorumundan gördüğüm kadarıyla yazdıklarma yeteri kadar içerlenmişsin :). doğal burda hemcinslerini çekiştiriyorum sonuçta. burdaki kadınlar benim hayatımda değil herkesin hayatında. sen sadece sakin ol ve izle haklı olduğumu anlarsın hatta ve hatta anlamışsındır :)

zey0zey dedi ki...

hakkkkkkkketmiş

kırmızı balık dedi ki...

e iyi...böyle düşünen adamlar olması güzel. ilk sevgilim ben acayip tırsıyorum diye bana bunu teklif etmişti. hayvan pezevenk diyorum şimdi. sonra da ben hayatımın en gerzek delikanlılığını etmiştim , öyle şey mi olur diye...neyse, ziyadesiyle yerinde bir yazı olmuş, yapmayan yerine sağlık....