Plastik Hayat Kurtarır

Hayatta her zaman temkinli olmak iyidir. En azından bana göre böyledir bu. Hayatımın her noktasında temkinli olmaya çalışırım.


Ne biliyim, işte evden çıkmadan 30 defa anahtarı alıp almadığıma bakarım, her zaman yanımda 2 paket sigara bulundururum, her olasılığa karşı 1 yedek anahtarı arabada tutarım, bilgisayara bir şey olmasına karşın tüm kişisel bilgilerimi 2 ayrı yerde saklarım, biriyle buluşmadan önce her ihtimale karşı yarım saat önceden mekanda olurum vb. bi ton hastalıklı hareketlerim temkinliğe örnektir.


E tabi hayatımın her yerinde bu kadar temkinliyken yatakta bu temkinliliği bırakmak işime gelmez doğrusu. Ama gelin görün ki, kadınlar yatakta ki bu temkinli oluşumu yanlış anlıyorlar.

Yatakta temkinli olmak diyince akla ilk olarak ne gelir? Tabi ki prezervatif. Hele de benim gibi genç yaşlarda -seks hayatına yeni yeni atılan- hamilelik yüzünden ödü bokuna karışmış biri için çok daha önemlidir. Tabi o zamanlar tek derdimiz biriyle yatmak olduğu için böyle önlemler aklımızın ucundan geçmezdi...

O zamanlar daha lise 2 deydim. O güne kadar toplasan 2 defa seks yapmamışımdır. Bi sevgilim vardı. Orda burada yiyişir, sinema salonlarında elleşir, kendi çapımızda orgazm olduğumuzu zannederdik. Tabi porno izleye izleye, arkadaşların yatağa attıkları kızların hikayelerini dinleye dinleye bizde de yapma isteği oluşuyordu. Ergenliğimin ve hormonlarımın verdiği yetkiye dayanarak kendimi süper fucker olarak tanımladığım için sevişme isteğimi üstün körü(arkadaşın evinde film izleyelim) sevgilime anlattım. Olur cevabından sonra arkadaşın evi ayarladım, kızı getirdim, seviştik, seviştiğimizi zannettik tabi korunmasız.

Sonra ayrıldık. Bi kaç hafta sonra mesaj attı hamileyim diye. Neye uğradığımı şaşırdım. Haberi alır almaz 4 bira alıp bizim şarapçıların yanında aldım soluğu. İçtik, anlattım dinlediler, güldük. En sonunda geçer dediler. Kendimde değildim, ne bok yiyeceğimi düşünüyordum. "Ulan her şeyi geçtim pedere nasıl söyleyeceğim amına koyayım?" diye düşünüyordum her dakika. Ondan sonra hamile olmadığı, sadece beni tekrar istediği için böyle yaptığını söyledi. Hala hatırlıyorum "Amına koduğumun kahpesi ben burada kaç doğurdum haberin var mı? Sikerim hamileliğini de yalanını da" demiştim. Hiç hor görmeyin nasıl bi durumda olduğumu yaşamayan bilemez.

O günden sonra kendime söz verdim. Prezervatifim olmadığında karşımda Monica Belluci bile olsa siktiri basıp oradan ayrılacaktım. Harbiden bu sözümü hala tutarım. Girdiğim bütün ilişkilerde prezervatif kullandım. Bu olaya sadece benim açımdan bakmak, kendi iyiliğimi düşündüğümü söylemek bana haksızlık olur. Sonuçta hastalığın kimde olduğu belli olmaz. Olay sadece hamilelikten ibaret değil. Karşı tarafta da cinsel yolla bulaşan bi hastalık olabilir bende de. Asıl olay; ilişkiye giren iki kişinin de zevklerine sıçılmayacak olması. 

Tamam temkinli olmak güzel. Bunu düşündüğünüzü falan biliyorum. Ama bazı kadınların bu önlemleri yanlış anladıklarını ifade edebilirim. Tabi ki kendi hayatım ve yaşadıklarım üzerinden.

Geçen yaz biriyle beraberdim. Yaklaşık 1 ay falan olmuştu beraber olalı. Kızda öyle ahım şahım bi güzellik yoktu, ama piçin önde gideniydi. Acayip eğlenceli bi tipti. Mesela gecenin 4'ünde arayıp "Ağzına sıçtığımın piçi seviyorum" diye çığırabilirdi. Güzel olmayışını bu hareketleriyle çok güzel kapatıyordu. Benim bundan hiç şikayetim yoktu. Keşke güzellerde böyle olsa neyse.. Bi akşam buluştuk. Güzel bi yemek yedik. Bir iki kadeh bir şeyler içtik. Belki bir iki kadehten fazla olabilir. Mekandan çıktıktan sonra yaklaşık 30 tane büyüklerinden midye aldık onun evine doğru yola çıktık.

Evine yaklaşık 4. gidişim olacaktı. Diğerlerinde gayet yemek yapıp, film izledik o kadar.Eve vardığımızda hemen biraları getirmeye gitti. Ben salonda müzikle uğraşırken o geldi. Belimden sarılarak biramı verdi. Acayip hoşuma gitmişti belime sarılması. Dönüp yanağından öptüm nazik bi şekilde. Sonra oturduk salondaki kırmızı kanepeye. Fonda The xx çalarken bi yandan midyeleri açıp yiyorduk. Aptal aptal gülmeye başladık. Neye kime hiç bir fikrim yoktu. Ama dakikalarca gülüyorduk... Bi an göz göze geldik. Nefeslerimizi duyana kadar yavaşça yaklaştık ve hayvani içgüdülerle birbirimiz öpmeye başladık. Bi süre öpüştükten sonra kucağıma alıp yatak odasına götürdüm.

Yatağa yatar yatmaz salondaki hayvani içgüdüler sayesinde giysilerimizi yırtarcasına çıkardık. Ön sevişmeyi başarıyla yerine getirdikten sonra pantolonuma uzanıp prezervatifimi aldım. Burada küçük bi tavsiyede bulunmak istiyorum hemcinslerime: Her ne suretle olursa olsun, prezervatifinizi asla ve asla cüzdanınıza istiflemeyin. Bu sizi ergen sınıfından daha üste çıkarmaz. Kışın montların iç ceplerinde, yazın pantolonun arka cebinde. Ama asla cüzdanda değil. Konumuza dönelim.

Ben prezervatifi alıp poşetinden çıkarmaya çalışırken o da beni boynumdan öpüyordu. Bi an geri çekilip bana baktı. "O ne?" dedi. "Prezervatif" dememle ben orospu muyum diye bağırması bir oldu. Ben ne alakası var demeye kalmadan "Ben orospu değilim. Toplam 3 kişiyle bile yatmadım.(Yalan tabi)Ne yaptığını sanıyosun sen?" diye ortalığı velveleye vermeye başladı. Ben tam açıklamaya çalışıyorum o bağırmaya devam ediyo. En sonunda ben de sinirlenerek "La yeter sus bi" diye bağırdım. "Beni bi dinle. Orospulukla alakası yok. Ya bende hastalık varsa? Ya kendimi tutamaz boşalır hamile kalırsan n'olacak" dedim. Bi süre sustu. "Beni böyle gördüğünü bilmiyordum" diyip üzerini giyinmeye başladı. Ben hiç istifimi bozmayarak bi sigara yaktım sadece ona baktım. Sigaram bitince küllüğe söndürüp üzerimi giyindim.

Arkamdan hala ben "Orospu değilim lan değilim" diye bağırırken kapıyı vurup çıktım evden.

Şimdi şöyle bi çözümleme yapalım. Baştan beri anlattığım, paçalarından piçlik akan kız neden böyle kızmış olabilir? Görünürde prezervatif yüzünden. Diğer sebebi bende bilmiyorum.

Prezervatifi temel olarak kendi iyiliğim için takmış olsam da, bi bakıma onun iyiliği içinde takmış oluyorum. Dediğim gibi kimde hastalık olacağı belli olmaz.

Sanmayın ki prezervatif yüzünden yaşadığım tek olay bu. Daha niceleri... Değişmeyen tek şey, prezervatifi gördükten sonra "Ben orospu muyum?" çığırtıları.

Yavrularım bunu neden bu kadar abartıyorsunuz? Çok mu çocuk sahibi olmak, hastalık sahibi olmak istiyorsunuz? Yapmayın etmeyin.

Altı üstü plastik. Ama hayat kurtaran bi plastik.

btemplates

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bence o kız hamileydi ve piçini yamayacak birini arıyordu. Seni uygun bir aday olarak gördü. Kondom takınca senden hamile kaldığını iddia edemeyeceği içim çabasının boşa çıktığını gördü ve doğal olarak aslında buna sinirlendi.
Böyle işte koçum. Prezervatif insanı sadece hastalıktan veya kazayla hamile bırakmaktan korumaz, elin piçine kazayla baba olmaktan da korur.