Yatakta Veresiye Olmaz

Son 2 aydır işlerin yoğunluğu, mallıkları yüzünden pek yazamadım. Bahane falan değil bunlar. Ama bu aralar biraz daha rahat olduğum için düzenli yazmaya özen göstericem...

Şimdi arkanıza yaslanın ve yazının keyfini çıkarın. Yanınızda alkol olması tercihimdir...



Sex, sevişmek, sikişmek, vuruşmak, o işi yapmak... hepsi aynı kelimenin farklı olmayan anlamlarından ibaret şeyler.

Peki bunlar ne ifade eder? Sadece 2 tenin bir araya gelmesi değil bence. Bunun anlamı veya anlamları bambaşka. Yani olaya sadece fiziksel yapı üzerinden bakmak cahillik olur.

Sex evrenseldir. Her yaşa, her millete, her insana hitap eder. Pardon Türkiye'yi bu kalıptan biraz uzak tutmam lazım. Nedenlerini sıralamıcam zaten ülkemizde bu olgunun nası bi tabu olduğunu bilmeyen yoktur. Bu tabu yüzünden yaşadığım bazı olaylarımı diğer yazılarımda da ayrıntılı bir biçimde anlatmıştım.

Bu yazıda erkeklere hakaret edicem, küfür edicem, gelmişlerine geçmişlerine sövecem yapacam da yapacam. Bunu "Aaa bak erkekleri de çekiştiriyo" desinler diye değil, gerçekten hak ettikleri için yapıcam (ve tabiki kadınları çekiştirmeden de olmaz!).

Bizim hanzo erkeklerin yatakta yanlış yaptığı en önemli şeylerden biri nedir? Kendi zevkine bakıp, karşıdakini siktir etmek. Yapıyosunuz ipneler içinizden "Yok bu ben değilim" demeyin. Zamanında bizde yaptık. Ama anladık, bu iş böyle yürümez yürütmezler...

Her ne kadar hayatta olabildiğince tiksinç bi ego manyağı olsam da yatakta ayrı bi ruh haline bürünüyorum. Burda hayattaki egomu biraz tanımlamam lazım kafanızda oluşması için.

Bendeki egonun temel prensibi tabi ki benden başka hiç bişey benim için önemli değildir maddesidir. Evet öyle benden başkası beni siklemez. Ama bu durum dediğim gibi yatakta tam anlamıyla değişiyo.

Kafanızda ego sözcüğünün hayatımdaki anlamı biraz belirginleşmişse devam edebiliriz.

En yakın arkadaşlarım dahil tanıdığım bi çok erkek hayatta ne kadar hümanist bi yaklaşım sergileseler de yatakta kendi zevklerine bakmaktan öteye geçememiş yaratıktır. Garip bişey. Günlerce, haftalarca hatta aylarca yatağa atmak için peşinde koştuğu, uğrunda her türlü çomarlığı yaptığı hatunu bi kaç posta sonunda zihinlerinden silme gibi bi yetileri bulunan bi çok arkadaşım var. Bunun nasıl olabildiğini inanın erkek olmama rağmen ben bile çözebilmiş değilim.

Peki kadınları sexten korkutan, bidaha ilişkiye girmemesine sebep olan bi kaç nedenden biri olarak alabilir miyiz bunu? Kesinlikle... hatta bana göre en önemli nedenidir. Düşünsene bi yataktasın karşıdaki seni siklemeden giriyo çıkıyo, bi takım hareketler yapıyo ve göz açıp kapayıncaya kadar bu işlem bitiyo. Eeee? Şimdi götünü duvara dayamayla ne farkı var bu olayın? Sonra 3 ay elizabeth geziyosun. Amına kodumun hayvanı birazda ona zevk aldırsan nolur? Belki senin gibi bi hayvanın yüzünden bidaha kimseye güvenip sex yapmıcak bunu düşünemiyo musun? O sik kadar beyninle tabi düşünemezsin...

Kadınlar sexi sevmez, sevişmekten hoşnut olmazlar gibi bişey yok. Onlarda zevk alır, onlarında canı çeker ama yapamaz. Neden? Önceki seviştiği piç peşinden koşmuş, uğrunda köpek olmuş yatağa atmış ve sonunda boşalmış bu yüzden. Peki güzelim bu esnada sen bişey hissettin mi? Bende öyle düşünmüştüm zaten.

Her olayda olduğu gibi buda karşılıklıdır. Sen ne kadar zevk aldırırsan ne kadar ilgilenirsen oda seni havaya uçurur. Ama amcık erkeklik içgüdülerin bunu düşünmene engel dimi?

Yatakta "Bu sefer ben zevk alıyim, sonra ben sana veririm" gibi hastalıklı bi düşünce yok sayın göt kafalılar. Sanki 2 ekmek bi süt almış parayı maaş alınca çekecek pezevenk!

Hayatımda asla bu düşünceye kapılıp bi kadın yatağa atmadım. Niye atıyim ki? Yatakta isteksiz bi kadının 31 den bi farkı yoktur bana göre. Benimle yatakta olan kadın zevk alacak abi! Yoksa bende devre kopar bende bi sik anlamam. Hayır zevk almak, aldırmak için o kadar çabalamana da gerek yok ki.

(zevk) alın, (zevk) verin ilişkiye can verin. Bundan daha iyi bi kapanış cümlesi bulamadım.


Haaaa bu arada ne zamandır yazmıyodum. Tamam yarrak kafalıyım kabul. Ama sonuç olan: Ay hev retörnd...

btemplates

14 Yorum:

Akasya dedi ki...

velkam anacım, bomba gibi dönmüşsün.

bence de öyle, herkes zevk almalı. zevk vermekten de zevk almalı.
e hadi bakalım

zey0zey dedi ki...

açıkçası benim zevkimi düşünmeyen bi erkekten sevsem bile çok kolay vazgeçebilirm ama ten uyumumuz varsa kendi kadar benide düşünüyosa ondan kopması çok zor olur. onun gibi kimse öpemiyo yeaağ diye bi kavramda vardır.yaazar aslında burda onun gibi kimse sikemiyo ya demek istiyodur :p

Romeo dedi ki...

@zey0zey zaten o erkekten vazgeçmezsen şikayetin falan olamaz. ilişkide önemli olan aşk değil dediğin gibi ten uyumu. bu uyum olmazsa olmasın daha iyi. asıl ilişkiyi bu ten uyumu bağlar.

Sade dedi ki...

peki erkekler ne zaman sexin sadece sikiş sokuş olduğunu düşünmeye başladı? kiminle konuşsam çoğu aynı dertten müzdarip.. erkeklere sevişme dersleri verilmesini talep ediyorum.. hayır zevksiz bişi olsa laf etmiycem de.. var mı bi fikrin?

Romeo dedi ki...

valla bu durumun nası ortaya çıktğına dair bi iki teorim var ama kanıtım yok. ayrıca türkiye gibi bi yerde erkeklere sevişme dersi diyemezsin bizim erkeklermiz çok deli sikicidir(!) üzerine dünyada sikici yoktur yani.

Sade dedi ki...

hay ağzını öpiimmm.. hangisine sorsan bi numara kendisi.. ama yoookkkk suç biz kadınlarda.. hepsine "erkekiiimm şahanesin bi tanesin" ayağı yapıyoz.. hele sahte inlemelerimizi kaydetsen, oskara aday hepsi.. yine de lafım sevişmeyi bilmeyen erkeklere.. sevişin, dokunun, elleyin, korkmayın!

Romeo dedi ki...

aslında sizde o oskarlık rolleri yapmasanız belki bu hanzolar bişeylerin farkına varabilirler yada amaaan siktir et bunlardan bi sik olmaz

g dedi ki...

adam kendini pazarlıyo diğeri seksin ne zaman sikiş sokuş olduğunu soruyo

çoo eğlenceli lan kljnkljm

g dedi ki...

ne biçim kadınlık bu lan, kime dert yanıyorsunuz siz biraz okuyun şu herifin izdüşümlerini de nasıl bi piç olduğunu farkedin. Herif zekiyim sikerim sever gibi yapar domaltırım diyo sen kalkmış erkeklere sevişme dersi verelim ne dersn diyon!?



bu yorumu yayınlamazsan sikiksin

Romeo dedi ki...

@densizturta yayınlamayını sikiyim

şimdi ne alakası var bunun zekilikle piçlikle falan açıklasana bi

ayrıca kendimi pazarlıyo olabilirim ama tükan sana kapalı be güzelim

den-siz dedi ki...

sen de sike sürülecek akıl yok diye aklımın sınırlarını zorlayan cümlelerin bir çoğunu sıralamak istiyorum sana

Romeo dedi ki...

aklını çok zorlama bozulur bebeem

Adsız dedi ki...

@Romeo
Anneni ve babanı da mı kendini sevdiğin kadar sevmiyorsun?


@Sade

Orgazm taklidi, sahte çığlıklar falan bunlar hiç yakışmıyor sana Sade. Yapma böyle şeyler.

Romeo dedi ki...

@Zer0 ilk ben sonra onlar