S&M Nam-ı Değer Sado-Mazo

Ne zamandır değinmek istediğim bi konuydu S&M. Kısaca değinmek gerekirse
-tekniksel bilgi- S&M nin kökeni sado-mazo dan gelir. Kabataslak açıklamak gerekirse:

Sadizm: Karşısındaki kişiye acı vermek veya eziyet etmekten seksüel bir haz duymanın adıdır.

Mazoşizm: Kendisine acı verilmesinden, eziyet edilmesinden seksüel bir zevk alma duygusudur.

Konuyu tam özetleyen cümlelerle anlamlarını verdim. Ha bu tabirler gözünüzü korkutmasın. Yerinde uygulandığında cinsel hazzı çok kuvvetli olgulardır.



Gelelim erkekler gözünde S&M nin anlamlarına yada herneyse

Erkekler bu konuda bilinçsiz Ve bilgisizdir(hoş, kadınlarda!). He genelleme falan yapmıyorum. Bilen vardır saygı duyarım. Benim amacım bilgilendirme falan filan...

Biz erkekler sevişme esnasında sessiz kalmayı, partnerimizi hırpalamamayı ve ters bi hareket yapmamayı yeğleriz. Bunun nedeni erkeklerin özünde duygusal olmalarıdır. Evet gerçekten erkeklerin de duyguları vardır. Sadece göstermeyi bilmezler.Neyse... Erkeğin bu tabusunu yıkmak özgüvünenine ve karşısındaki partnere bağlıdır. Ben bundan çok çektim. Her ne kadar aşırı özgüvenim olsa da karşıdaki uyum sağlayamayınca "Göt" gibi ortada kalıyosunuz.

S&M nin amacı: Kalıplaşmış sevişme kurallarından çıkıp, daha çılgınca şeyler yaparak cinsell hazzı güçlendirmektir. Bu garip değildir. Ya da şöyle söyleyim kişisine göre değişir. Erkekler de sevişirken konuşmak, küfür etmek vb. şeyler isterler ama gerçekleştiremezler.

Neden?
-Karşımdaki beni sapık sanırsa.
-Sevgilim beni hayvan diye etiketlerse.... Diye. Listeyi daha da uzatabiliriz ama bunlar konuyu özetlemekte yeterlidir.

Sado-Mazoyu son 2 seneye kadar kullanmadım. Kullanamadım! Bu gibi kaygılardan dolayı.

İlk deneyimime basit bi saç çekmeyle başlamıştım. Şimdi hatırladımda korkunçtu be abi. Kızın çığlığı silinmedi gitti kulağımın içinden. Öyle kızın saçına hayvan gibi de asılmamıştım. Küçük bi kavramayla hafif olarak çekmiştim. Kız birden irkilip "Napıyosun" diyene kadarda herşey gayet normaldi. "Bişey yok" diyip devam etmeye çalışsam da kızın içinde hep bi kuşku vardı. Biliyorum, çünkü onun bu kuşkusu isteksizliğini arttırdı. Eee o bu isteksizlikte bana yansıyınca 1.5 saatte bile bile boşalamadım. Neyse uzatmayım.

İlk tecrübem kötü olabilirdi ama devam etmekte kararlıydım. Şimdi sen sado-mazoculardan mısın diye sorarsanız, değilim. Ya da hiç yoktan yatakta put gibi durup olayı akışına bırakmıyorum.

2.tecrübem ilkine nazaran daha güzel oldu diyebilirim çünkü ben sadist eğilimlerle davrandıkça o da aynısını bana uyguladı. Sonuç iyiydi. Her ne kadar vücudum tırnak izlerinden geçilmesede hoş bi deneyim olduğunun kanaatindeyim. Aslında bu tecrümbemde anladım. Herşey gibi buda karşılıklı olunca zevk ve tad veriyo. Sadece fiziksel bişeyden ibaret sanmayın S&M yi. Küfür etmekte bu olgunun içine girer. Günlük hayatımda küfür etmeyi severim. Ama sevişirken tadı ayrıdır. Dışarda bi arkadaşına "Naber lan yavşak" farklı bişeydir. Yatakta "Kukunun en derinliklerine girip herşeyimi oraya boşaltmak istiyorum" farklıdır. Anladığınızı biliyorum. Daha fazla bunu sürdürmek istemiyorum. Biraz garip oldu gibi. Neyse.. Demek istediğim bu S&M yi bi kalıba sığdırmak doğru değildir. Kuralları yoktur. Varsa da görecelidir. Kişiden kişiye değişir.

Yatakta bunu uygulayacaksanız, şunu hiç unutmayın: Asla laflarınızda, yada küfürlerinizde karşıdakini küçümseyecek, alay edecek sözcükler bulunmasın. Başınız feci halde ağrıyabilir. Başıma gelmedi ama başına gelmiş çok yakın bi arkadaşı tanıyorum. Hatta olay sırasında aynı evdeydik. Tabiki aynı odada değildik :). Olaydan biraz bahsetmek gerekirse: Sevişme esnasında kız arkadaşa aynen şu cümleyi söylemiş:

"Sikin küçük olabilir, ama çok iyi iş çıkarıyo".

Bu nedemek lan? Başta sıçıyo. Sonra sıvamaya çalışırken dahada sıçıyo. Arkadaşın tepkisi ne derece doğru bilmiyorum ama; tokatlayarak kızı evden kovdu. Verdiği tepki aşırı olmuş olabilir. Ama kızın ondan sonraki mesajı dahada salakça. "Ama doğru ben napim?" Bundan sonra yaptığı herşeyde haklı. Anlatmıcam ama, hala birlikte olduklarını söyleyebilirim. Bu aşağılama, dalga geçme falan S&Mnin içinde ama bizim gibi duygusal ve alıngan bi millet için uygulanamaz. Bunu bilir, bunu söylerim.

Yatakta tırnaklanmak hangi erkeğin hoşuna gitmez ki? Sizde aşırı tepki göstermeyin. İnanın bana bi kez denerseniz pişman olmazsınız.

S&M kültürü her ne kadar bize uzak olsa da şimdilerde moda kızlar böyle şeylerden hoşlanıyo. Şunu da bi kenara yazın. Siz ne kadar sert olursanız, karşınızdaki de size acımaz. Benden demesi!

btemplates

4 Yorum:

agdabandi dedi ki...

benim deginmedigim bazı noktalara deginmissin (mesela türk halkının bu konuda alıngan olabilecegi gibi)ikinci bir sado-mazo yazısı dusunuyorum aslında, onun vakti geldiginde hem senin yazindan hem de fikirlerinde yararlanabilirim diye dusunuyorum. bu arada sado mazo tamam da "pipin kucuk" biraz olmamıs sanki ya :D

Adsız dedi ki...

s-m yi kadınların çoğu aşağılanmak olarak algılar, tabularından öte yandan inançlarından dolayı. nedense içindekini serbest bırakmayı tercih etmezler.cidden iyi yerlere değinmişsin sado-mazo'nun bi ileri aşaması BDSM nitekim o fazla biraz belki ben bdsm yi bi anlatırım blogda..
s-m kültürünün küçük bir parçası olan saç çekme, küfür etme,tırnaklarını geçirme, yeri gelirse tokat atma,boğazını sıkma
bir nevi her insanın "hayvan" yönünde olan şeyler..

Romeo dedi ki...

@ağdabandı gerçekten kötü bi durumdu kızın ondan sonra söyledikleri hele daha bomba :D

@rabbit s&m nin ileriki durumlarıyla alakalı bi bilgim yok sende bunu yazarsan zevkle okurum hocam :)

aayla dedi ki...

sado-mazo yerine hard seks denişmeli bence anlattıklarına. sm çok daha ağırdır ve cinsel sapkınlıktır. senin bahsettiğin hard seks. harikadır.