Aşık Olan Sikemezmiş ??

Şu an yaptığımız muhabbet. Ev arkadaşlarım ve 2 arkadaşımla beraber Efesin sponsorluğunda konu döndü dolaştı bu olaya geldi. Arkadaş sikemez dedi.

Bende garip bi yüz hali "Neden ?" dedim sadece. Neden ?

Sevdiğime elim gitmez dedi. Aşkına, sevdiceğine elin nası gider, anca bağlı olmak için sikersin. Buna sikmek denilmez bi orospuyla yapılan pazarlık gibi kötü, dedi.

Aslına baktığında mantıklı geliyo ama sevdiğinle böyle bişey yapmak, teninin kokusunu dilediğince içine çekmek, umarsızca yarını düşünmeden kollarında olduğunu görmek bundan büyük bişey yokmuş gibi geliyo. Geliyo, o da ne diyebilirsiniz. Ben hayatımda aşık olmadım. Olamadım, kesin eminim olmadım abi, neden olayım ki? Bunca hayat gayemin içinde ona da bi yer açmaya ne yerim ne de onunla liseli aşıklar gibi dolaşmaya zamanım var. Bunun yerine zamanı hiç uğraşmadan yatağa atabileceğim kişiler için harcıyorum. Tamam sevdiğinle yaşadığın o cinsel hazzı almayabilirsin ama günü kurtarmak için geçici bi yol.

Sevdiğinle böyle şeyler yaşamak özellikle bizim gibi tutucu, cinselliği ve sevişmeyi bir tabu olarak bi ülke için bunlar uzak şeyler. Bunu yapabilen yok mu ? Var ama onlarında ruh halini anlamak, hangi durumlarda, hangi şartlarda olduğunu bilmek tahmin etmek gerçekten zor.

"Severse evlenince yapar aga şimdi yaptıkları orospuluk " e seninki ne peki, senin yaptığın onlardan daha orospuluk. Sen kendini saklıyomusun evlenene kadar. Yok işte erkek yapar, erkek sıçar, erkek siker. Vay anasını erkek neymiş be abi! Erkek olmama rağmen bu bu muhabbetlerden iğrenirim, kusarım, sıçarım.

Tamam hani iğrenç gelebilir nası sikersin sevdiğini. Böyle beyaz beyaz dölleri göbeğinde falan. Birlikte inliyosunuz falan...

Ama şöyle de düşünebiliriz. Bedenlerimiz birleşmiş, sevgi sözcükleri odada pervane olmuş inişe geçmek için sizin izninizi isterken, zevk çığlıkları sağ kulağınızdan girip sol kulağınızdan hiç çıkmak istemezken, birbiriniz göz bebekleri hiç olmadığı kadar büyürken, biraz önce anlattığım şeyler ne kadar çocukça, ne kadar saçma geliyo dimi ?

Aslında tam olarak hissetmek istediklerimiz de bu (erkekler için diyorum). Ama dediğim gibi bu ülke, bu aile yapısı bizi hep nakavt ediyo. Ben, heryerde sikişilsin herkez amı götü dağıtsın, sikini sallayan sikişsin demiyorum. Ama bence biraz daha rahat olmakta fayda var. Bu bizim elimiz de değil, bu kötü haberi vermekte bana düştü, üzüldüm ...

Sikişin doya doya kimle yapacağınız falan önemli olmayan (not important) şeylerdir. Sadece normal bi sex in, sevdiceğinle olan sevişmeden boylar boylar farkı var bunu aklınız da tutun ....

btemplates

5 Yorum:

Adsız dedi ki...

aslında konu güzel anlattıklarında ilginç çoğu doğru ama böyle dini heryere karıştıran bi millet için bu söylediklerin garip kaçar ben bunu babama okutsam kusura bakma ama "siktir git lan bu ne böyle? " der.
bide yeni başlamışsın gördüğüm kadarıyla bloğa dilerim başarılı olursun takip edeceğim :)

Romeo dedi ki...

Haklısın. Din dediğimiz olguyu böyle kullanan bi milletiz. Ama bu yazı baban için değil,- genç olduğunu sanarak- bizim gibilere hitaben yazılmış bişey sen anlarsan gerisi boş zaten :) yorumun için sağol ayrıca

Zepevenk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zepevenk dedi ki...

Aynen bro söylediklerine katılıyorum. Bu ülkede namusun iki bacak arasındaki zardan ibaret olduğunu sananlar azımsanmayacak kadar çok sayıda. Hatunların kendileri de dahil. Haliyle bekaret bu ölçüde önem kazanıyor ve evlenene kadar fiziksel olarak kendine işkence ediyor. Günah diyerek mastürbasyon yapmayanları bile var. Yani sonuç olarak sikişin abi. Sikişmek güzeldir

vintage conversationalist dedi ki...

o bahsettiğiniz bilmem ne olayını hayvanlarda yapıyor. önemli olan sevişebilmek. bunuda bir tek insan olan ve duygularını teninde, teninin her bir cm de hissederek yapanlar yaşayabilir. her gördüğün kıza atlamak, bir geceni onunla yaşayabilmek değil, derinden bağlanıp doya doya hiç bıkmadan sevişebileceğin bir aşkla sevişmektir güzel olan. her gece onu arzuladığın aklının başkasında olmayacağı birisiyle yaşamaktır. seven sevdiğiyle yaşar asıl bu olayı. öyle olmak zorunda. sevmeyen tipler yapıp bıraktığı için bu kadar bakire olmayan kız var ortada. sevenler yapsa bırakmaz ve sürdürür gider bana göre. insan sevdiğine dokunamazda hikaye. insan sevmediği birisine dokunamaz benim tezime göre.