Aldatmak

Siz hiç aldatıldınız mı? Ama böyle filmlerdeki gibi felan.. Ben çok aldatıldım. Ama aynı oranda da aldattım. Benim için kısır döngü gibi bişeydi bu başka tenler, başka hayatlar falan….

Ben aldatmanın sadece duygusal olursa aldatma kavramına cuk oturacağına inananlardanım. Yani ben bi kadını seviyosam ve ayn zamanda başkasında da hoşlanıyosam o aldatmadır. Ama sevdiğimi sikmeyip başkasını sikiyosam işte o aldatma değildir. Tamam lan küfür etmeyin. Belki bu savunma kendimi rahatlatmak için uydurduğum bişeydir. Benim konuşacağım konu bu değil ama. Bu aldatmanın nedenleri…


Hayatta gurur duymadığım bi dünya iş yaptım. Hemde hiç gurur duymadığım şeyler. Yok lan bazılarıyla harbiden çok gurur duyuyorum amk. Böyle aklıma geldikçe ruhsal boşalma falan yaşıyorum hatta. Neyse konuyu dağıtmayın atarım sınıftan!.

Dünyada en çok kim aldatmış, kim aldatılmış falan sikimde değil. Herkes aldatıyo sonuçta. Bunu burada tartışmanın anlamı yok. Benim derine inmek istediğim mesele “Neden?” Yani neden aldatıyoruz? Sayın okuyan sen neden aldattın? Peki diğeri, sen aldatılmak için ne yaptın? Peki ben niye aldattım? İşte tek bildiğim bu benim de.. ve bunu da size tabi ki anlatıcam. Daha doğrusu sadece aldattıklarımı anlatmıcam. Aldatıldıklarımı da anlatıcam. Sonuçta bazılarınız pek inanmasa da bende insanım. Benimde başıma böyle şeyler gelebilir… Değil mi?

Lise ikinci sınıfta bi kız vardı bizim bi alt devrede. Çok güzel kızdı lan hala girer facebook profiline falan bakarım hatta. Neyse biz bunla çıkıyoruz, geziyoruz, öpüşüyoruz falan güzel geçiyo günler. Hatta hayatımda şu güne kadar o kızla yaşadığım ilişki kadar uzun hiç bi kadınla beraber olmadım. Dile kolay amına koyim 9 ay. Yaaaaa olm bizde boş değiliz yani 9 ay bi hatunla olabiliyoruz. Tabi tek onunla olmadık. O ve diğerleri…

Lisedeyiz olm bildiğiniz ergeniz işte. Hayat; Porno, 31, asilik  etrafında geçiyo her gün. Lisede de ezik piçlerden falan değildik yani. Böyle dizilerde parmakla gösterilen belalı ama aynı zamanda kızların bayıldıkları adamlar vardır ya, kendimizi o hale getirmiştik. Halbuki kimse bizi parmakla göstermez ama herkes ismimizi bilir. Kimse bizden korkmaz ama saygı gösterir. Okulda ki kızlar aşık olsa ne amına koyim çoğu bizden yakışıklıydı zaten elle tutulur bi kaç kişi vardı zaten onlar bizimdi. Neyse çok uzadı konu.. ben bu kızla beraber olduğum süre zarfında mahalle, okul ve dershane üçgeni içinde 20 den fazla kadınla aldatmıştım. Bunun nedeni o kadar karmaşık falan değildi. Bizden büyük orospu çocukları vardı abi diye hitap ettiğimiz onların “Sevdiğine dokunmayacaksın” öğütlerine uyduk. O yüzden aldattık. Sevdiğne dokunma git başkasını sik. Olay ondan ibaret. Bide aldatıldığım bi olayı anlatayım size. Gülen olursa …. neyse lan gülün komik bi olay zaten.

Çok iyi hatırlıyorum 2 yıl önce nisan ayı. O zamanlar üniversitede öğrenciyim. Sizden piç olmasın şerefsizin önde gideni, çıkarcı puşt bi arkadaşım vardı. Okulu beraber öttürüyoduk resmen. Ama ev arkadaşı falan değildik. Bildiğiniz gayet eküriydik. Neyse efenim benimde o aralar şahane bi sevgilim vardı. Böyle beline kadar saçları, roberto carlos gibi bacakları, melek gibi ses tonuyla tam bi afetti… ben her günkü gibi okuldan çıkmış eve gidecekken bizim piçe uğramaya karar verdim. Gidip bakkaldan çitos falan aldım zaten dünkü kalan biralarda vardı pes yaparız diye düşündüm. Yüklendim abur cuburları gittim eve. Anahtarı soktum kapıya sürpriz yapayım dedim. Baktım ses soluk yok yatıyo sandım. “Göt napıyon uyuyon mu?” diyerek kapıyı bi açtım benim hatunla çırılçıplak yatakta oynaşıyolar. Anasını sikiyim zönk diye kaldım. Ben onlara bakıyorum onlar bana. Herkes felç oldu. Bi ara benimki başını indirir gibi oldu. “Kaldır başını” dedim gülerek. Ya işte biz falan demeye kalmadan “Keşke ağzına boşalsaydın” dedim bizim piçe. “Allah belanı versin” dedi kız. “Ya siktir git. Daha ne kadar siktireceksen artık” dedim kahkaha atarak. Çıktım gittim evden. Başkası olsa vururdu kesin eminim. Sonra işin garibi bu olay bana yaradı. Okulda olayı duyan hatun bana geliyo “İyi misin?” demeye. Sonra o iyi misinler kahve içelime dönüyo. Sonra o kahveler gidiyo biralar gidiyo. Sonra biralar gidiyo prezervatifler giriyo devreye.

Kadınların bu huyuna hasta oluyorum işte. Aldatıldım, yaralıyım hemen etrafımdaki tüm kadınlar doktor kesiliyo beni iyileştirmeye çalışıyo. “Daha ne şikayet ediyon göt?” diyosunuz. Etmiyorum olm niye ediyim bundan. Sadece bana bunu yapmıyolar. Tüm erkeklere yapıyolar farkında olmadan. Etrafınıza birazcık dikkat edin ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

Bu aldatmanın nedenine gelirsek, olay basit; ilgi göstermedim, üzerine düşmedim. O da sıcaklığı başka yerlerde aradı. He bu onun orospu olduğunu değiştirmez. O zaman ilgi görmeyen her kadın aldatsın. Oldu amına koyim!!

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ama; bizim ülkedeki aldatmaların çoğu cinsellik yüzünden vuku bulur. Özellikle erkek tarafından bi aldatma söz konusuysa. Kız vermez erkek aldatır. Kız öpmez, erkek aldatır. Kız yanaşmaz, erkek aldatır. He buda haklı bi sebep değil. Zaten aldatmanın haklı bi sebebi olmaz. Ayrıca bu demek değildir ki her vermeyen kadın aldatılacak. Yok öyle bi dünya. Hayatlarında seks olmadan ilişkilerini yıllardır sürdüren bi dünya arkadaşım var. Kadınlar elde tutmasını bilecek tatlım. Yumurtalıkları boşaltamıyosa ruhunu boşaltacak erkeğinin. O zaman adam seninle kalır işte.

Kadınlarında aldatmalarında ki mantık; ilgi göstermezsen aldatır. Üzerine düşmezsen aldatır. Sahiplenmezsen aldatır. Bak burada ki kıstaslar bile ne kadar farklı olduğumuzu gösteriyo aslında. Biz somut şeyler yüzünden aldatırız. Kadınlar soyut şeylerle. İşte bu yüzden sizin beyniniz kalbinizde bizimki sikimizde. Ama bu hiç bişeyi değiştirmez. Aslında gerçek olan tek bişey vardır.

Aldatmak hayvanlıktır.

Bu hayvanlıkla yaşayan kaç kişiyiz acaba şu kodumun dünyasında?

btemplates

0 Yorum: