Kim Kimi Sikiyo?

Son birkaç aydır bi geyik dönüp duruyo kadın erkek ilişkileri hakkında. Konu kimin kimi siktiği konusunda. Ne kadar saçma ve salak bi muhabbet öyle değil mi? Ama tabiki bizim parlak zekalı Türk kadınlarımız bunu gurur yapmış olacak ki(!) her yerde "Şimdi söyle yeaaa kim kimi sikiyo ahahahahahah" diye inliyorlar.

Sende sorabilirsin "Şimdi sen de gurur meselesi yapıp yazmıyo musun yarraaaaaaaaam!!?" diye.



Ben kimin kimi siktiği konusunu siklemiyorum. Zaten kimin kimi siktiği ortada. Asıl merak ettiğim kadınların bunu neden bu kadar içerlendikleri ve gurur meselesi yaptıkları. Hatta nereden çıktığı da pek umurumda değil ama olayın başlangıcı bu olduğu için bunu da göz ardı etmemem gerekiyo.

Bu konuyu ilk defa bi blogta rastlamıştım. Hangi blog olduğunu hatırlamıyorum. Aslında bu kadar yayılacağını da hiç düşünmemiştim.

Sonra okulda, arada muhabbetlerde duymaya başladım. Kulak asmadım. Ama dalga dalga yayılıyordu bu salak saçma muhabbet. En sonunda benimde dahil olduğum muhabbette dile geldi. "Yhaaa öyle demeyin asıl biz sizi sikiyoruz farkında bile olmuyosunuz ihi ihi ihi" dedi bi arkadaş. Artık ben ne kadar dolmuşsam "Ben hepinizi sikecem olan o olacak yeter lan" diye kükrememle birlikte tüm gözlerin bana dönmesi bir oldu. Ben hiç kuul tavrımı bozmayarak yavaştan kalkıp masadan çıkışa doğru yol aldım. Hem muhabbeti sonlandırmış hemde hesabı kitleyip ayrılmıştım. İyi oldu amına koyim...

Hatırladığım kadarıyla; bu yazıyı yazan blog sahibi hatun aldatılmış yada öyle bir şey olmuş. Bu da kendine yedirememiş annda böyle süper felsefik, duygusal firödün bile götünü düşüren bi yazı yazmış vuhuuuuu !!

Kısaca şöyle demek istemiş: "Bu beni yatakta sikti ama sosyal hayatta ben onu siktim. Asıl siken son sikendir. Ben onun hayatını, o benim bedenimi". Ahanda size satırlarca yazının özetini çıkardım. Bu hatun ne çektiyse, neyin kafasını yaşıyosa bana da aynından getirin lan!! Ya da artık nasıl bi depresyona bağladıysa bunu düşünebiliyo. Aman düşman başına (Kulağı çekerek öpücük sesi ardından 3 kere tahtaya tıklatma.)

Bu muhabbet uzar giderse; artık seviştiğim hatun "Hadi şimdi de sen arkanı dön" diyecek diye korkmaya bile başladım anasını sikiyim!!.

Bu muhabbetin nasıl yayıldığına gelirsek.

Bi ablamız bu hatunun yazısını okuyup "Ayhhhh gerçekten yaa bu zamana kadar aslında biz sikiyomuşuz" dedikten sonra bunu altın günlerinden bozma arkadaş arası sohbetlerinde dillendirdikten sonra yayıldığını düşündüğüne yürekten, katıksız inanıyorum. İşin garibi bu ablamız o kadar kişiyi sikmiştir(!) ama daha yeni farkına varıp yeni dillendiriyo olması. Böylelerinden korkacaksın abi. Mazallah yakında götümüzden kan falan da alırsınız siz...

Yayılmasına da böyle bi düşünce tarzı getirdikten sonra bu konunun ne kadar salak saçma olduğunu açıklamaya geldi.

Ya gözünüzü seveyim nasıl mantıklı olabilir. Bu tartışma konusu olamayacak kadar basit bi konu değil mi sizce de? Tamam paramızı(Ben değil) yiyo olabilirsiniz. Tamam bizi(Gene ben değil) kullanıyo olabilirsiniz. Hadi tamam size kul köle olmamızı(Heh tabiki ben değil) sağlıyo olabilirsiniz, ee tamam sonra? Bu kadar mı? E hani bu sikişin boşalma evresi? Hadi bunu da ayrılma olarak ele alalım. E ayrılan da karşı taraf, onu ne yapıcaz?

Yani sırf şu "Güçlü kadın" imajını verebilmek uğruna ne kadar saçmaladığınızı bi anlasanız herşey daha kolay olur.

Bu muhabbete katılmak istemiyorum ama bende bunu bizi siktiğini düşünen hanım kızlarımıza sormadan edemeyeceğim.

Kalbinizle değil, tüm insanların düşünce kaynağı olan beyninizle düşünün öyle cevap verin.

Kim kimi bağırta bağırta sikiyo??

btemplates

4 Yorum:

Unknown dedi ki...

hay ağzini öpen ne güzel yazmişsin

morfularlikiz dedi ki...

Eğer erkekler, kadınları ne kadar ve ne şekilde becerdikleriyle ilgili,onların ne düşüneceğini bile umursamadan orada burada anlatıp hakkında böbürlenmiyor olsaydı, Kadın dediğin gibi bu saçma sapan meseleyi bir sidik yarışı haline getirmez, bu manasız tartışmaya girmezdi. Çünkü kadınlar genelde bu konularda Susar. Ama siz susmayı bilmediğiniz için anlaşamıyoruz.
***

Ama ben yine de sesli sesli güldüm yahu :))))

Romeo dedi ki...

@morfularlikiz erkekler bu sikme sokma muhabbetini son aylarda değil son yıllarda konuşuyo ama bu muhabbet daha aylarla ölçülebilir. ayrıca bunu sidik yarışı yapıcak durumda değil kadınlar. ayrıca arkadaşları arasında konuşsunlar biz kadınlara "ehe geçen arkadaşım senin arkadşını çok fena sikmiş biliyomusun?" falan diye yanınızda konuşmuyoruz, sizinde gelip bunu söylemeniz salakça değil de ne?

yazılarıma gülmen hoşuma gidiyo :D

athırsızı dedi ki...

valla gecen gun sevıstıgım ablanın cok sert sikiyorsun beni cumlesınden kımın kımı sıktıgı gayet net olarak ortaya cıktı. ben takılmam bunlara. bu arada 1 takıpcın daha var tarzın hosuma gıttı