Işığı Kapatana Trafo Girsin

"Işığı kapatır mısın?" dedi "Ya siktir et ışığı" dedim öpüşmeye devam ederken. "Ya hadi lütfen" dedi.. dedi de dedi amına koyim.

Kendimi bildim bileli bas bas bağırıyorum; yatakta kural olmasın diye. Ben böyle bağırdıkça sanki inat eder gibi hala kalıplara koymaya çalışılıyor.

Konuya geri dönelim...



Sevişebilen(!) Türk kadınlarında ki en yaygın harekettir bu "Işıkları Kapayalım" mottosu. Ulan ben baykuş değilim, gözlerimde gece görüşü zımbırtısı da yok. E o zaman ışıkları kapatalım ne lan? Bi kere de "Işıklar açık dursun" diyen ben olmayayım.

Bunun haklı bi gerekçesi yok hanımlar. Kafanızdakileri aç buçuk biliyorum. ilk olarak utanıyosunuz. Tamam, normal bişey bu utanmak. İnsanların duygularından biri. Ama ha ışıklar kapalı ha açık yediğimiz bok aynı değil mi? E o zaman ne sikime "ışıkları kapat" diye inliyosun be kadın!

Hiç unutmuyorum bi keresin de gene sevişiyoruz (Saldıray abiye saygılar) tabi ki hanım kızımız bin bir zorlukla da olsa ışıkları kapattırabilmiştir. Oda zifiri karanlık dedim bare birazcık ışık gelsin odanın perdesini açtım azcık sokak lambasından süzülen ışık yavaşça odaya dolarken kız titremeye başladı. "Noluyo lan" dedim. "Yafff kapat şu perdeyi" diye inledi. Hay amına koyim diyerek kapattık.

Orda anladım ki bu davranış ampullerle alakalı değil zira gecenin karanlığı bile benim zifiri odamı az da olsa ışıldatmaya yetiyodu. Buna rağmen karı feryat figan durumuna hemencecik kaykılıverdi.

İkinci olarak belki o karanlıkta başkasıyla seviştiğinizi hayal ediyosunuz. Tamam buda normal anlayabilirim. Ama sen başkasını hayal edicen diye kendi zevkimden ödün verecek değilim. Ben belki sevişirken vücut kasılmalarını, dudaklarını falan izlemek istiyorum. Ama hanım kızımız o karanlıkta beni justin timberlake olarak algılamak istiyo. E yavrum gözlerine kapa da ikimizde mutlu olalım o zaman olma mı?

Üçüncü olarak vücudunuzun bazı yerlerinde kusur falan vardır onları gizlemek istiyo olabilirsiniz. İçlerinde en mantıklısı o gözüküyo. Ama kusura bakmayında sonuçta Türkiye önünde sevişmiyosunuz. Sen ve o bu kadar. "Görürse dalga geçer" diye düşünüyosanız şöyle söyleyim: Yavrum hemen odadan uzaklaş. Ne sen kasıl, ne de karşıda kini kas.

Ulan böyle kadınlar yüzünden seviştiğim hatunun yüzünü göremicek miyim ben. Bu ne sikik bi olay böyle. Hani bide erkeklere yatakta put gibi diyosunuz ya ona tavım. Ulan ne görebiliyoruz ki ne yapalım?

Şerefsizim *Tesla abim gelse "Ben bugünler içinmi elektriği buldum" der yüzünüze tükürür sonra gider bi köşede ağlar. O derece vahim durumdasınız.

Son olarak: Yavrularım kendinize güvenmiyosanız ışığı bahane etmeyin. Yatağa giderken son virajdan evinize doğru yol alın siz de rahat edin biz de...



*Nikola Tesla sanılanın aksine Edison’dan önce elektriği buldu. Ama orospu çocuğu Edison kendi bulmuş gibi davrandı öyle söyledi falan filan. Ama günümüzde çoğu otorite Tesla’yı elektriğin gerçek mucidi olarak tanımlar

btemplates

12 Yorum:

FıstıklıTombi dedi ki...

Bir de ışık açıkta sevişmek zorunda kalan kadınlar var ki bunlar en acınası durumda olanlar..Bakınız:zhdtrhn..
İster inan ister inanms sevgilim ışık kapalıyken seviştiğimizde erken boşalıyor:) ben de hay ben amk diyip açıkyorum ışığı...Ama yine de karanlıkta sevişme bir başka beeee

g dedi ki...

yani şimdi sen ciddi ciddi elektriği edisuuun bulmadı mı diyon
ben anlamadı karı mı sikiyon bizi mi sikiyon hacıı

Adsız dedi ki...

içlerinden en çok beğendiğim, onayladığım bu oldu sanırım.bir kadın olarak katılıyorum kesinlikle ;)

Romeo dedi ki...

@ Zhdtrhn abi ben seviştiğim kadının yüzünü görmek istiyorum hazır gözler çalışırken bakalım dimi ama

@ densizturta sevin lan işte yeni şeyler öğreniyon kerata

g dedi ki...

gündüz seviş
gün içinde düz de olabilir

zey0zey dedi ki...

yok yiaa öyle değil biz romantiklik olsun diye kapattırıyoruz ışığı (vücudunda beğenmediği yerleri erkeğin görmesini istemeyen hatunların yalanı)

Adsız dedi ki...

bak simdi bence sadece utanmaktan degildir o. misal ben dunyanin en arsiz insaniyim ama bazen isiklarin kapatilmasini isteyebilirim, ne bileyim acaba bacagimin arkasinda 2 tane tuy kalmis midir, kukumun kenarinda sivilce gibi bi kabariklik cikmistir filan. sizin gozunuzdeki mukemmellik seysi bozulmasin diyedir o
ozlem

Adsız dedi ki...

Ayrı yazılan "de" ve "ki" konusunda sorunların var. Yazarken biraz daha dikkatli olsan süper olur.

Romeo dedi ki...

@adsız bunu düşüneceksen zaten bu işi yapmak için yapıyosundur benim söylediğim bunun tersi işte sen öyle mutluysan devam ama karşıdaki değildir emin ol

Adsız dedi ki...

ya bence cok aydınlık seksi bişey diil mum, los kırmızı lambalar,hatta artık cok daha keyıflılerı var rengarenk olan led lambalı aydınlatmalar, ya gunduz sevısırken ıyı hoşta gece ne bılıyım boyle mum ışıgı falan dha ıc gıcıklıyıcı oluyo:) (Kesinlikle bir bayan olarak yorumdur bu)

morfularlikiz dedi ki...

OF! çok güldüm :) Bu konuya bırakabileceğim en ciddi yorum budur:))

Romeo dedi ki...

@morfularlikiz ciddi yorumların böyleyse her konuma ciddi yorum yapmanı istiyorum ne dersin? :)