2 Ayaklı Çomarlar

Geçen hafta arkadaşlarla beraber bi cafeye gitmiştik. Okuldaki olaylardan bahsedip kaynatıyorduk. Genç işi işte. Neyse arkamızda 3 lü bi kız grubu kendi aralarında dedikodu, çekiştirme falan yapıyolardı. Yanımda ki arkadaşlar fakında değildi ama ben; gözlem yapma arzum ve dudak okuma gibi becerim olduğu için farkındaydım olayın. Masada 2 esmer bide çakma sarışın 3 kadın vardı. Uzun saçlı esmer “Sana hiç yakışmıyo nerden buldun onu” diye sordu. Biraz gülündükten sonra sarışın olan cevap verdi “Aman n'olcak eli yüzü düzgün zaman geçiriyorum” dedi. Biraz daha gülüşmeler oldu. Sonra kısa saçlı esmer “Olsun yanına hiç gitmiyo. Senin klasına hiç yakışmıyo” dedi. Klası olan sarışını biraz süzmeye başladım. Orta boylu, küçük göğüslü, çakma sarışının biriydi. Düşündüm acaba beraber olduğu çocuk kör müydü, topal mıydı diye? Hani eline yüzüne bakılır biriydi ama abartılacak kadar güzel olmadığı aşikardı.



Gene kendini götünden daha yüksekte görme hastalığı. Gene bir kadın. Tamam şaşırmıyorum artık ama bu kendini eşinden görme hastalığının kadınlara özgü bir şey olduğundan kesinlikle eminim! Ama bunda bizimde payımız var. Bunu biliyorum lakin bu hatayı engellemek için bu yazıları yazmaktan başka elimden bişey gelmez.

Bişey ister yaparız, bişey ister alırız, sorunu vardır çözeriz…. diye devam eder. Bu suç mudur? Suçtur. Yapmıcaksın abi, yaparsan kendinden daha aşağıda görür. Sana öyle davranır.

Ev arkadaşımın da durumu aynı! Bi kız bulmuş emir almaktan başka hiç bi sikim yaptığı yok! Sevişiyolar mı desen yok, kız seviyomu desen yok. Her gün bizim evdeler; yemeği bizde yerler, internete bizde girerler, dizileri bizde kaçırmadan takip ederler. Bu kadar yüzsüzlük olamaz arkadaş. Asıl suç o kahpe(!)de değil bizim gerizekalı ev arkadaşında! O kadar yüz verdi ki bi sikime hayır diyemiyo. O kadar anlattık “lan bu kız seni yiyo” diye, banamısın demedi mal! Cebinden çıkan paranın haddi hesabı yok. Öğrenci evinde yaşayanlar, yaşamış olanlar bilir; 1 liranın bile ne kadar çok değeri var! Bi türlü anlamıyo sanırım sikilmek hoşuna gidiyo.

Hangi varlık boynunda tasmayla yaşamak ister ki! Ama erkeğin bu türleri buna mahkum. İyi oluyo onlara müstahak mınakoyim!

Bu “Çomar” erkeklerin durumları bizim ilişkilere de yansıyo. Bi gün sevgilim “Ya baksana Romeo sen beni neden otobüs garından alıp eve getirmiyosun. X sevgilisini getiriyomuş” dedi. Bende aynen “Bacakların var sen kendinde gelebilirsin eve” dedim. Kız biraz dumur olduktan sonra “Hiç romantik değilsin” dedi. “Hiç bi zaman romantiğim demedim sana “ dedim. Olay böyle bitti.

İşte kadınların götlerini kaldıran durum budur. Aşırı sevgi, aşırı alaka, hayır dememezlik buna yol açıyor.

Hani aşıksındır, çok seviyosundur gene yapma! Yaparsan ağzına sıçar. Kadın böyledir. Yüz verirsen yüzünün ortasına sıçar. Her ilişkide mesafeli olmak iyidir, böyle “Çomar” olmaktan daha iyidir.

İtaat ederek bu zamana kadar kim mutlu olmuş ki?

Erkeklerin yüz karaları. Hep böyle devam edin tamam mı? Siz buna layıksınız 2 ayaklı Çomarlar!

btemplates

4 Yorum:

Adsız dedi ki...

bu blogu kendim yazıyorum da farkında mı değilim diyorum bazen:)

doğru tespitler, yola devam;)

"leb" demeden... dedi ki...

"tepki yazısı" deyip ciddiye almadım .)P

sakinleş bi de öyle yaz ayno okuyu... farkını görüceksin...

Romeo dedi ki...

@ bahtsız prens eyvallah hocam :)

@leb demeden gayette sakinim bidaha yazsam aynılarını yazarım. bunda yanlış falanda yok :)

Zepevenk dedi ki...

Ulan anlamadığım nokta da şu, hani aşıksın, ağzının içine bakıyosun ne dese yapıyosun üzmek kırmak incitmek neyin istemiyosun. Mına kodumu şıllıkları buna rağmen tatmin olamıyolar ve bu onları sıkıyor. Yaptığımdan değil de çevremden gördüğüm kadarıyla. Ne anasının amını istiyosa artık ekstradan.Ama dediğin gibi vermiceksin yüzü, ilgilenmiyo benimle triplerine sokucaksın ara ara. O zaman gör bak neler oluyor : P