Kas Değil Dil

Şimdi okuyacağınız yazımda erkeklerin kafalarına taktıkları, tabu olarak gördükleri bi kültü anlatıcam. Tabiki kendi hayatımdan kesitlerle

Peki nedir bu kült olan, erkeklerin sorun ettikleri şey?

Tam olarak şöyle açıklamaya çalışayım:

"Kızlar kaslı, boylu poslu, böyle manken gibi erkeklerden hoşlanır" tribi. Evet sorun tam olarak bu.

Bu nasıl, niye, kim tarafından çıkmış bilmiyorum. Böyle bişey yok beyler rahat olun. Ama o kadarda rahat olmayın!

E o zaman kızlar ne istiyo diye sorabilirsiniz. Şöyle cevap vereyim: Tam olarak kendinden emin, dilini iyi kullanan erkek; boylu poslu, kaslı dangalaklardan daha çekici ve kızlarla birlikte olma şansı daha yüksektir.

Çok duydum "Ulan yaz geliyo bizde göbek saksı gibi duruyo vücut yapmak lazım. Yazı boş geçirmeyelim" muhabbetlerini. Kısaca kendimi anlatayım 1.80 e yakın bi boy var 60-65 kilo arasında gidip gelirim. Hani yakışıklılık kavramı nedir pek bilmem, sanırım öyleyim. Boyum posumda yok ama en önemli özelliğim özgüvenimdir. Bu özellik bazen başıma çok dertler açsada kadınlara olan tavırlarımda artı 1 olarak haneme yazılır.

Boylu poslu manken gibi olan erkekler okuyosa bu yazımı "Kendi bi sikime benzemiyo, bize laf çarpıyo" diyebilirler normaldir. Evet boylu poslu falan filan olmayabilirim ama kadınların bunları ikinci plana attığını biliyorum. Onun için bu fiziksel özellikleri kafama takmam. Akabinde bununda hediyelerini alırım.

Fiziksel görünüş insanlar arasında önemlidir. Fiziğin iyiyse oyuna artı 1 le başlarsın amaaaa; konuşma kabiliyeti, dil yeteneği olmadan sadece artı 1 olarak kalır. Kadınlar fiziksel görünüşten ziyade; konuşmasıyla kendisini etkisi altına alan, bi tek kelimeyle başka bi gezegene ışınlayabilen erkeklere tav olurlar. Tav olmak bu cümlede kötü bi anlamda söylenmemiştir.

Tamam hani kız tavlama da ortamlarda fizik önemli değil ama yatakta nasıl olacak diye içinizden geçiriyo olabilirsiniz. Onada şöyle cevap vereyim efenim:

Kadınlar yatakta neyi sevmezler?

Cevap: Put gibi duran erkeği.

Evet cevaptanda anlıyoruz ki fizik yatakta çokda önemli değilmiş. Tabiki önemli ama erkeklerin kafalarına taktıkları kadar değil.

Piçliğe vurun ama konuşun. Kasmayın kendinizi. Fiziksel olan eksilerinizi dilinizle tamamlayabilirsiniz. Sorun değil çıkarın kafanızdan.

Hayatımda her zaman dilimle kazandım. Çok konuşmam ama gerektiği yerde ne konuşulur, ne konuşursam olayı bitiririm tarzı olayları önceden sezinleyebilip hareketimi ona göre yaparım. Ve bu hareket genellikle tam sonuç verir. Yazımın başında da söylediğim gibi öyle ahım şahım bi fiziğim yok. Ama o olmayan taraflarımı da rahatlıkla doldurabiliyorum.

Konuşun abi. Korkmayın konuşun dilediğince.. sonuçları elbet istediğin gibi olacaktır.

Ahhhh kadınlar ahhhh. Erkekleri ne hallere sokuyosunuz. Sizin sayenizde bodyci erkekler çoğaldı. Keşke sadece kaslardan hoşlanmadığınızı bilseler daha kolay olur. Zira kas yaparken beyinlerinin zayıfladıklarının farkında değiller.

Hafta sonu geldi beyler, bayanlar kafa dağıtın gezin dolaşın hayat bizlere güzel.

btemplates

4 Yorum:

"leb" demeden... dedi ki...

baklava,

midenin içinde iyi durur

üstünde değil!

Romeo dedi ki...

bu yazıyı yazdıktan sonra o kadar mail aldımı anlatamam herkez nedense teşekkür edip duruyodu :)

@leb demeden... olsada yesekk :P

"leb" demeden... dedi ki...

azıcık da limon sıkıp üstüne...

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

aynı şeyi biz kadınlarda sorun ediyoruz, yalnız değilsiniz.
ay basenlerim genişledi, ay bacaklarım kalınlaştı....göğüsler çok küçük ama gibi onlarca replik duymuş ve kendimde konuya dahil olmuşumdur.

Fit olmak elbette güzeldir ancak, sevgilimin 96 kilo olduğu zamanlarda inanın ummmmmrumda değildi. Hatta hoşuma bile gidiyodu, bi sarılıyo küçücük kalıyorum diye mutlu oluyodum vik vik :)

Erkekler çok takmasınlar kafalarına. Çağın psikolojik rahatsızlığı haline geldi kilo konusu :S Kaslı kollardan daha cezbedici bir şey varsa o da yolda yürürken sevgilisine çarpmasınlar diye sevgilisini kendi önüne çeken kollardır.

Yazar haklı.
Dilber değil dil önemli.