Asıl Alttan Alan Biziz

"Siz hepiniz aynısınız zaten. Her şey yatağa atana kadar" dedi.

Ne kadar kolay dimi her fırsatta erkeği suçlamak, her şeyi onun üzerine atmak! Bide "Biz herşeyi alttan alırız" dersiniz. Bu lafı duyduğum andan itibaren beni bi gülme alır. Alaycı yada ciddi bi gülme alır.Hayatımda kaç kadın tanıyorsam çoğu bu lafı kullanır. E tabi ki bildiğiniz üzere bunların hepsi abartıdan ibarettir. Eğer biraz araştırırsanız görürsünüz. Erkekler, kadınlardan daha fazla öz güven eksikliğiyle savaşırlar. Neden? Kadınlar birlikte olduğu erkeklerden öz güveni zorda olsa içlerinden çıkarıyorlar. Bu bi gerçek! Bi insanoğlu da gelip yanlıştır diyemez! O kadar eminim. Çünkü amcam bu konuyla ilgili bi kitap yazmıştı. Eee kitapta harala gürele yazılmaz yani.



Bi diğer mevzu ise kadınların hiç bi olayda suçu bulunmamasıdır. Bu da alttan almak olayı kadar yaygındır. Bi ilişkide her zaman suçluyu erkek tarafı olarak görürler. Çünkü kendilerini suçtan arınmış melek, peri vb. "Hayal" dünyasının kahramanları olarak lanse ederler.

Öpersin karşılık vermez, öpmezsin niye öpmüyo der. Sevişirsin "Beni kullandı" der, sevişmezsin "Beni istemiyo" der. Seni seviyorum dersin, "hemen de bağlandı" der, Seni seviyorum demezsin "Kesin aldatıyodur" der. Bu böyle uzar gider. Ulan daha kendinin ne istediğini bilmeyen bi varlığı, biz kendi tercihlerimiz doğrultusunda nasıl mutlu edebiliriz ey düşünenler! Erkekler bu ve bunun gibi ne istediklerini bilmeyen varlıkları mutlu etmek için ellerinden değil resmen götlerinden(!) ne geliyosa yapıyolar, o varlıkta arkadaş ortamlarında "hep ben fedakarlık yapıyorum yaaaaaaa" diye götlerini, başlarını oynatırlar, gene de suçlu biz oluruz ne hikmetse.

Bu önyargı neden? Bu eski sevgiliden yenen kazıktan sonra, gelecekteki erkeklere mesafeli durmak neden? Bu her erkek aynıdır gibi hastalıklı bi düşünce neden? neden neden neden ned... harbiden sıkmaya başladı. Siz daha sevecen değilsiniz. Siz daha alttan alan değilsiniz. Siz daha görmemezlikten gelip hatalarımızı yüzümüze vurmayanlardan falan değilsiniz! Kadın kimliği altında ne kadar çok anlam yüklediğinizin farkında mısınız? Bu söyldiklerimin hangisine yalan diceksiniz. Yada hangisine yalan demeye cesaret edebiliceksiniz? Sizde biliyosunuz ama itiraf edemiyosunuz. Tamam etmeyin sorun değil ama bize daha fazla yüklenmeyin. Gerçek kimlikleriniz altında sahte hisler kullanarak bizi ezmeyin, bizden daha üstün olduğunuzu zannetmeyin.

Başta yazdığım cümledeki olaya gelirsek; biraz bahsedicem, olayı bilin.

Yakın zamanda başıma gelen bi olaydı. Hala dumanı üzerimde yani.

Ankaraya gittiğim de arkadaşın yanına gitti. Bi alışveriş merkezindeki bi bölümde tekniker olarak çalışıyodu. Yanına uğradım özlemiştim piçi... neyse gittim yanına konuştuk muhabbet falan, yemek yemeye indik sonra. Arkadaşım orda çalıştığından diğer mağzadaki çalışanlarla haşır neşir. İşte diğer çalışanlar falan geldi toplam 6 kişi olduk. Tanıştık sohbet falan derken sigara içmeye terasa çıktım. "Bende gelicem" dedi bi ses. Baktım arkama Pınar isminde çok canlı bi hatundu. Neyse çıktık biz terasa hatunla sigara içiyorum ama ben içemiyorum resmen kızın çektiği duman benim içimden çıkıyomuş gibi o kadar canlı bi kız. Biz konuşmaya falan başladık. Dedim şimdi tanımadığı adamla ne konuşsun. Muhabbet hiç umulmadık yerleri dolaştı asıl soruya geldi.

"Sevgilin var mı?" dedi. İlk hamleyi o yapmıştı. "Özgüveni yüksek" dedim içimden.

"Hayır" dedim. Rahatlamış gibi gülümsedi. Ben "Senin var mı?" diye sormadım. Ne gerek vardı. Her ne kadar ilk hareketi o yapsada. Muhabbeti uzatmaya çalışıyodu. Farkındaydım tabiki de. İşte geçmiş ilişkilerinden konuşmaya başladı. En nefret ettiğim olaydı geçmişten konuşmak! İşte ben sevgilim için onu yaptım bunu yaptım şu kadar fedakarlık yaptım şunlardan vazgeçtim falan diye inlemeye başladı. "Offf" dedim içimden sıkıntıdan bi sigara daha yaktım. Konuştukça konuştu; fedakarlıklarından, hatalarından falan bahsetti. Konuşması bittiğinde sigarama baktım 1 fırt kalmıştı. Güldüm. Baktım Pınarda gülmeye başladı.

"Sen ne kadar fedakarmışsın ya. Senin gibisini bulmak zor" dedim. Demedim resmen dalga geçerek laf çarptım ama anlamadı. O kadar şartlandırmış ki kendini böyleyim ben diye, dalga geçtiğimin farkında değil. Neyse indik aşağı arkadaşın yanına. Bi süreden sonra herkez dağıldı. Pınar el salladı bende gülümsedim. Arkadaşla biraz kaynattıktan sonra yanından ayrıldım. Bindim arabaya eve doğru ilerlemey başladım. Aklımda Pınar vardı. Güzelliği falan değil. Konuşmaları takılmıştı aklıma. Bi kadın kendini bu kadar fedakar nasıl görebilir diye düşündüm. "Kadındır abi düşünür" diyerek eve vardım. Eve adımımı atar atmaz; telefon çaldı. Baktım mesaj tanımadık bi numara açtım güldüm. "Romeo ben Pınar telefonunu x den aldım kusura bakma. Şey dicektim yarın işin var mı? Cevap verirsen sevinirim".

Piçliğine "Hayır" yazdım gönderdim. Bi mesaj daha geldi. "Yarın benim izin günüm de, yarın buluşabilir miyiz? Seninle muhabbet etmek iyi geldi" dedi. "Olur uyar" yazdım. Ne muhabbet etmiştik ki? O anlattı ben dinledim. Hepsi bu.

Neyse buluştuk. Bu sefer muhabbete dahil olmaya çalıştım ama ne fayda! Kaptırmış gidiyodu. Yok ben böyleyim yok ben bunları yaptım falan. Üzerimi yırtasım geldi. Ama bi süreden sonra duruldu benim anlatmamı bekledi, bende anlattım. Muhabbet güzeldi. Zaman farkında olmadan kayıp gitmişti. Saat 23.30 gibi çıktık mekandan "Eee napalım" dedim. Aynen "Yaaaa daha erken". "Ne diyo lan bu" dedim içimden. "Bişey demedim başka biyere mi gidelim eve mi bırakayım seni?" dedim. "Ya romeo bunaldım ben. Şey bize gidelim mi?" dedi. Şaşkın bi halde "Olur" diyebildim. Neden olur dediğimi inanın bende bilmiyorum. Sevişmeyle alakası yok. Geçin onları.

Evi gerçekten güzel döşemişti. Zevkli olduğu giyiminden de belli oluyodu. Oturduk salonda. "Ne içersin" dedi. "Bira varsa alırım" dedim. Tamam diyip içeri gitti. Resimlere baktım; soluk bi çerçeve içinde arkadaşlarıyla olan resimlere baktım. Zoraki gülümsemesi fotoğraflardan belli oluodu. İçine kapanık biriydi. Kendini anlatmasında belli! Getirdi biraları içmeye başladık. Muhabbet rutin ama güzel bi yol almıştı. Resmen sevişmeden önceki 10dk. gibiydi. Gibi fazlaydı. Öyle! "Garip bi çekim var sende" dedi. Gülümsedim "Biliyorum" dedim özgüvenimin vermiş olduğu götle birlikte. Yavaştan yanıma yaklaştı. Nefesini duyabiliyodum. "Ah siz erkekler" dedi. "Noldu" dedim. Demez olaydı. Yok ben şöyle yaptım bu oldu falan filan demeye başladı...."Eee sokarım şimdi" dedim. Herşeyi göze alarak yapıştım dudaklarına. O an inanın ne olacağı umrumda değildi yeter ki bişeyler anlatmasın diye öpmüştüm.

Nefesimiz tükenene kadar öpüşmüştük. Geri çekildik. Ben biradan bi yudum daha aldım. Tepkisini merak ediyodum. Hiç bekletmeden ayağa kalktı "Odaya geçelim" dedi. "Yuh dünden razı lan bu" dedim. O an neler olup bittiğinin mantıklı hiç bi açıklaması olamaz emin olun. Nası geldiyse öyle yaşadık.

Odaya geçtik soyunduk. Yatağa geçtiğimizde benim özgüvenden eser yoktu. Resmen bana sahip olmak istiyo gibiydi. Sanırım geçmiş ilişkilerinin intikamını almak istemişti benden. Bende bu şansı ona verdim. Ne yaptıysa itiraz etmedim. Dominantlığı ona bıraktım. Kukla gibiydim herşeyi o organize ediyodu.

2miz de rahatladıktan sonra bi sigara yaktım. Garip bi şekilde yüzüme bakıyodu. "Ne var" dedim. Ağzı açılmıyodu. Ne yalan söyleyim tırstım. Takmamaya çalışarak sigaramı içmeye devam ettim. Sigaram bittikten sonra üzerimi giyindim. O hala yatakta bana bakıyodu. "Noldu" dedim. Gözleri doldu birden. Anlamadığım bi şekilde "Siz hepiniz aynısınız zaten. Herşey yatağa atana kadar" dedi. "Ne alakası var. Ben naptım şimdi" dedim. "Yatağa attın işin bitti şimdi de git" dedi. "Burda mı kalmamı istiyosun? Olur kalırım ama bunu insan gibi söyle" dedim. Olay birden ateş almıştı. Resmen Petrol kuyusuna doğru ilerliyodu. Kesmezsem daha fena şeyler olcaktı. "Ben burda senin zevkin için fedakarlık yapıyorum sen bana bağırıyosun" dedi. "Ha?" dedim. "Benim zevkim ne alaka sen çağırdın eve. Zorla mı bişey yaptım sana? Saçmalama ben gidiyorum" dedim. "Gidemezsin" dedi. Emir almak huyum değildir. Bu cümle beni iyice ateşledi. "Gittim bile" dedim. Kapıyı çekip çıktım.

Olaydan 2 hafta falan geçti. Hala mesaj atar. Özür diler. Neye yarar?

İşte kadınlar bu huyundan nefret ediyorum. Tamam fedakarlık yap ama bunu neden yüze vurursun. Sırf demek için yapıyolar artık eminim. Muhabbetler sırasında ben böle yaptım demek için yaşadıklarına eminim. İşte gizli ego dediğim şey bu. Ey kadınlar bunun erkekler açısından sadece tiksinidirici bi anlamı vardır. Yapmayın, söylemeyin yapıyosunuzda size kalsın.

Kullanıldığımı düşünüğüm anlardan bitanesiydi bu. Hemde bi kadının egoları yüzünden...

Erkekler siz gene alttan alın kadınlar ne derse desinler. Asıl alttan alanın biz olduğunu yakında onlarda anlarlar..

btemplates

11 Yorum:

Adsız dedi ki...

çok dengesiz bu kadınlar:S aslında tek isteği sanırım hayır ben öyle erkeklerden değilim rererö hede hödö diyip işi bağlamandı, olta attı laflarıyla hepiniz aynısınız diye, sende alttan almadın nitekim alttan lamanı gerektiricek bir durum yoktu resmen saldırmış durup dururken. vay be ne kadınlar var ya..

Dexter dedi ki...

KADINLARIN "TÜM ERKEKLER AYNIDIR" SÖYLMİNDE ONLARI YANITLACAK TEK BİR ERKEK BULAMAMIŞ OLMALARIDIR BELKİ- ARTIK TÜM ERKEKLERE ÖN YARGILI YAKLAŞMALARI.. ESKİDEN YAŞADIKLARINI ANLATMASI SENİN TEPKİNE OLAYA YAKLAŞIMINA BAKMAK İÇİNDİR MUHTEMLEN. ONA HAKLISIN DERSEN O KENDİSİNİ İYİ HİSSDİP GEÇMİŞİN HESABINI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KAPATACAKTIR..
VE ASLINDA ÇOK YARALI BİRİYLE KESİŞMİŞ YOLUN. FARKETMEMİŞSİN BİLE!
ERKEKLER DÜZ DÜŞÜNÜRLER, KADINLAR LABİRENTLİ YOLLARDAN GEÇERLER. ERKEK KADINI İZLERKEN KAYBOLUR HALİYLE-BÜNYE KALDIRMAZ. DÜZ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ BİLEN KADINLAR DA İÇTEN İÇE FARKINDA DEĞİLDİR BUNUN. ONLAR CÜMLELERİN ALTINA ZIT ANLMLAR YERLEŞTİRMEYE ALIŞMIŞLARDIR, ERKEKLRİN YAPMADIĞINA İNANAMAZLAR.. HANİ HERKES KARŞISINDAKİNİ DE KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNÜR YA, İŞTE ÖYLE BİRŞEY.. ROMEO'YMUŞ.. HIH!

Romeo dedi ki...

@. bak kadınlar labirent falan bilmezler. Her ne kadar erkeklerin düz mantık olduklarını düşünselerde bu düşüncenin düz olduğunu anlamazlar. Ayrıca kadınlar yanıltacak erkek bulamamış deil eminim bi çok kere bulmuşlar ama inanmamışlardır ve bu yüzden bu basmakalıp sonsuza kadar devam edecektir.

Dexter dedi ki...

@Romeo; tabiki bilirler labirentleri.. Orada yaşarlar çünkü. Yerinde olsam kadınları anlayamamış biri olarak böyle beylik laflar etmezdim. Ya da eder her defasında başladığım noktaya dönerdim..

Romeo dedi ki...

@damla emin ol kadınları anlayan erkeklerden biriyim ne kadar klişe gelse de bu böyle :) her ne dersem arkasındayım bi kere bile dönmem ayrıca sonuna kadarda beylik lafları etmeye de dewam edicem :)

şarap dedi ki...

muhtelenemn hatunula yattıktan sonra sigaranı pöfürdetirken başka boyuta geçtin.az önce yer gibi nefessiz öpüştüğün hatunun yüzüne bakmadın belki de. seviştikten sonra yüzünden öpüp, sıcacık gülümseseniz, saçlarını koklarken sigaranı içmeye devam etsen böyle bir delilik anıyla karşılaşmazdın. şimdi dersin ki ne biliyosun yaparım ben bunları.saçma derim.yazdıklarından okudum o kadar pışpışlanmaya müsait bir egon var ki...kadınları anlıyormuşmuş, çözmüşmüş:) peh

Romeo dedi ki...

egom var biliyorum. bunu iyi kullanıyorum, bunu da biliyorum.
yattığın adamlar sana aynı şeyleri yapınca sende mi böyle davranıyosun öyle sorayım? ayrıca burda aynı şeyleri derken bişey yok. yapmadım yani olay bitti sigaramı yaktım. bitince zaten kolumun arasına alıp uyucaktım bu kadar. sizin yaptığınız bu. olayları bize yıkar haklı olduğunuz kanısına varırsınız bu kadar :) o kadar yüksekte görme kendini sende de kalp var bende de tek farkı sizin oranızla düşünüyo olmanız

şarap dedi ki...

yattığım adamlar....şimdi bir düşündüm de:) bunların bazısı şefkat,ilgi,sarılma,okşama vs vs bunları yaparlarsa aşık olucam korkusuyla kendilerini frenleyenlerdendi.dikkatli davranıcam diye anı yaşayamazlardı.diğerleri olduğu gibiydi.rol yapmazlardı.sarılmak istemezse sarılmaz,işi bittiyse! bitirmiştir gidebilir-yahut gidebilirdim.adamların olayı buydu. alnına silah dayıyamazsın ki lütfen göğsünde uyuyım diye yalvarılmaz ki.yani cevabım hayır. bağırıp çağırmam,beni becerdin defol git diye ardından kapıları kapamadım kimsenin.ama yalnızlığımla kalınca baş başa ağlarım,incinirim.herkesin tarzı başka tabi:) bir adamı hala sayıklarım.belki yatakta çok iyi olduğu içindir.belki de cidden aşığımdır. ama oda bunlar gibiydi. bak 2 hafta önce birisiyle oldum. anlık gelişti her şey,arzuladık yaşadık. ama bütün gece öyle ilgiliydi ki.tüm sokuş çıkarışlardan güzeldi.sırtımı okşarken titremem, parmak uçlarıyla çizdiği daireler, öpüşler, fısıldamalar.beraber çırılçıplak uyumak.çocuğa aşık olmadım.korkulcak bir şey yok yani.garantör devletler değiliz :)hayatımın en güzel saatleriydi.bir adamda dinlenmek..üstelik bana aşık falanda değil.muhtemelen oda romantik, böyle takılmayı seviyor,ya da beni incitmek istemedi.şimdi şu sayıkladığım adamı düşünüyorum. saatler süren performans,harika seks, unutulmaz anlar.ama bir müddet sonra bir boşluk bırakıyor kadınlarda.sadece sikilmek yetmiyor kadınlara.
çok yüksekte olsaydım sandığın gibi bu kadar açık net yazmazdım sana.ve arada kalbinle düşün.iyi geliyor:)

Romeo dedi ki...

@şarap bak sende öyle yapmazmışsın demek ki sorun bende değil :) ayrıca kalbinle düşünmek falan insan daha çok hata yapar acı çeker, bunu bilerek neden kalbi beyine tercih ediyim ki ? :)

şarap dedi ki...

Senin düşündüğün yer beynin ya da kalbin değil...neyse.yeni yazılarını, maceralarını merakla bekliyorum.

Romeo dedi ki...

@ şarap sikimle düşünsem böyle düşünemem ki çevremde ki bi çok arkadaşım sikiyle düşünüyo onlara benzemediğimi biliyorum :)